Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Aυγενικού: ”η κατάσταση είναι τραγική”

Aυγενικού: ”η κατάσταση είναι τραγική”

0
evgenikos
Dodekanisos
Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον Διαγόρα ήταν ο Μιχάλης Αυγενικού.

Ο 18χρονος κεντρικός μέσος του Διαγόρα σε συνεντευξή του στοιfmedia.gr μίλησε για όσα συμβαίνουν στο Διαγόρα, για τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και για την κλήσή του στην Εθνική Νέων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός Μιχάλης Αυγενικού:
Aυτό που συμβαίνει στο Διαγόρα είναι μια κατάσταση τραγική απλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς.
Για όλους εμάς τους Διαγορίτες είναι πολύ θλιβερό αυτό που συμβαίνει, εύχομαι σύντομα να βρεθεί μια λύση γιατί ο Διαγόρας είναι μία μεγάλη οικογένεια με εξίσου μεγάλη ιστορία.
Ο Διαγόρας φέτος έκανε κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα σωματεία της Ελλάδας, χρησιμοποίησε δικά του παιδιά.
Το ρόστερ του αποτελούνταν από 17 ροδίτες ποδοσφαιριστές που από ότι είδαμε αντεπεξήλθε καλά στις προσδοκίες της Β’ εθνικής και είναι παράδειγμα προς μίμιση για πολλά σωματεία.
Από εκεί και πέρα αυτό που λύπησε πολύ όλο τον κόσμο του Διαγόρα ήταν η κατάσταση που επικρατούσε έξω από τον αγωνιστικό χώρο τόσο οικονομικά όσο και δοιηκητικά, είναι κάτι πιστεύω που έζησε για πρώτη φορά όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού.
Ελπίζω να βρεθεί σύντομα μια λύση.
Σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου με τον Διαγόρα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, από εκεί και πέρα κοιτάω να δουλεύω και στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.
Για την κλήση μου στην Εθνική Νέων αισθάνθηκα περήφανος και κατά κάποιο τρόπο δικαιωμένος για τις θυσείες που έχω κάνει για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μου ξαναδωθεί μια τέτοια ευκαιρία γιατί πραγματικά ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία.

Πηγή: ifmedia.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments