Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άτυχο το Ροδίων Άθλησις

Άτυχο το Ροδίων Άθλησις

0
10
Dodekanisos

 

Άτυχη στάθηκε στο σημερινό παιχνίδι η ανδρική ομάδα του Ροδίων Άθλησις, καθώς ηττήθηκε με 3-0 απο τον ΓΣ Πανιώνιος στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ κύλησε με τις ομαδες να πηγαίνουν πόντο- πόντο μέχρι το 19-19,αλλά με ένα σερί οι γηπεδούχοι έκλεισαν μπροστά το πρώτο σετ με 25-21.Παρά το κακό ξεκίνημα στο 2ο σετ όπου ο Πανιώνιος προηγήθηκε 4-1,η ροδίτικη ομαδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της κάνοντας το 4-8,10-16 και 14-19 . Με κακές επιλογές και λάθος σφυρίγματα το σετ οδηγήθηκε στο 20-20 και απο εκει στο 22-24, οπου ο πρωτος διαιτητης έδειξε αουτ σε καθαρά μέσα επίθεση του Καβαρατζη. Με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ το σετ έκλεισε στο εκπληκτικό 36-34 υπερ του Πανιωνίου και 2-0 σετ . Το τρίτο σετ με άσχημη την ψυχολογία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου (12-6,19-13,23-17). Εκεί που ολα έδειχναν τελειωμένα η είσοδος του Καρύδα άλλαξε άρδην την εικόνα και με ενα εντυπωσιακό 7-0 σερι, το σετ ποιντ πήγε στο Ροδιών (23-24). Τον τελευταίο όμως λόγο είχαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν τελικά με 32 – 30.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Τσέργας Σ., Κουτσούρης Σ., Καντιώτης Γ., Κωνσταντόπουλος Σπ., Τοσίδης Α., Μοσχοβάκης Γ., Φελερής Π., Κωνσταντινίδης Π., Σπάλας Μ., Κλειδόπουλος Δ., Κουφόπουλος Σ., Στυλιανού Ι., Βλαβιανός Μ.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Ρουσέττος Σ., Καβαρατζής Ι., Μοσχούς Χ., Γκέμοφ Ντ., Καρύδας Ι., Κοκολάκης Ε., Μαυράκης Κ.

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments