Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αθλέτικο: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα»

Αθλέτικο: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα»

0
athletiko endekada
Dodekanisos

Τον απολογισμό της χρονιάς κάνει η Αθλέτικο Αφάντου με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και τους προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας για την άψογη συνεργασία τους στην φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας μας. Η ομάδα μας έξι χρόνια από την ίδρυση της συνεχίζει με σταθερά βήματα να χτίζει την δική της ιστορία στην δύσκολη αυτή εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία και το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Φέτος για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά πέτυχε τον στόχο που έθεσε από την αρχή της περιόδου να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα του ομίλου και να συνεχίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά την δυναμική της παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ανάμεσα σε ομάδες με μακρά πορεία και παρουσία στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να συγχαρούμε την διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ.Δ. την επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου, τον ΤΟΔ και τον Σύνδεσμο Διαιτησίας, τους παρατηρητές αγώνων, καθώς και όλους τους αθλητικογράφους και τα Μ.Μ.Ε. για την συνεργασία και την συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας καθώς και όλους εκείνους που στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας για άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά. Τέλος να συγχαρούμε τον πρωταθλητή Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου, τους πρωταθλητές Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. Απόλλων Καλυθιών και Α.Ε. Κατταβιάς καθώς και την πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ Δήμητρα Δαματριάς και την δευτεραθλήτρια ομάδα Ατρόμητοι Ρόδου και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες που δίνουν αγώνες μπαράζ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments