Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αθανασίου: «Κερδίσαμε δίκαια»

Αθανασίου: «Κερδίσαμε δίκαια»

1
athanasiou_pantelis
Dodekanisos
Την άποψη πως η ομάδα του κατάφερε να φθάσει δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12.gr ο ρόδιος ποδοσφαιριστής του Περιστερίου Παντελής Αθανασίου. Συγκεκριμένα μας είπε:
«Η Ρόδος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο καλά. Έβαλε το γκολ γρήγορα και από εκεί και πέρα έκανε μόνο μια φάση. Ακόμα ένα τετ α τετ. Δεν είχε τίποτε άλλο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πολλές άλλες ευκαιρίες. Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια μια πολύ καλή ομάδα στην οποία δεν αξίζει να είναι στην βαθμολογική θέση αυτή. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, για εμάς εύχομαι τα καλύτερα. Κάναμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη κόντρα σε έναν καλό και δυνατό αντίπαλο.»|
Σε ερώτηση που του κάναμε για το κλίμα βίας και έντασης που καταγγέλει ο προπονητής της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης, απάντησε ως εξής:
«Κάτι έγινε στη λήξη του ημιχρόνου στο κέντρο του γηπέδου με τον διαιτητή και τους παράγοντες. Εγώ δεν είδα όμως. Το μόνο που έκανε ήταν να χωρίζω τα παιδιά. Στη φυσούνα δεν ξέρω τι έγινε. Είχα προλάβει να μπω στα αποδυτήρια.  Αλλά αυτά γίνονται σε όλα τα γήπεδα»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωτης Βαλσαμιδης
Γιωτης Βαλσαμιδης
12 years ago

οχι ρε τσαμπικο αυτα δεν γινοντε στην Ροδο, αυτα γινοντε σε ολες τις παραγκες της αθηνας που τα αποκαλειτε γηπεδα.
Εγω σου ευχομαι να κατρακυλησετε ακομα ποιο κατω γιατι τετοιες ομαδες κοτετσια μονο σε αγροτικα πρεπει να παιζουν. Χανατε και αρχισατε τους εκφοβισμους γιατι μονο ετσι θα κερδιζατε. Ασε τις ευχες και τα δικαια κερδισατε γιατι εσυ σε αλλη παραγκα εισουν αφου εσυ “προσπαθουσες” να χωρισεις “τα παιδια” και δεν ειδες τι γινοταν…. Τα παιδια που προσπαθουσες να χωρισεις γιατι τα ηθελες να τα χωρισεις , αγκαλιτσες και φιλακια εδειναν και ηθελες να τα χωρισεις; αντε ρεεε