Αρχική Αθλητικά νέα «Ασπρόμαυρο» πέρασμα του ΠΑΟΚ από τον Βόλο

«Ασπρόμαυρο» πέρασμα του ΠΑΟΚ από τον Βόλο

0
Dodekanisos

Με τον κορυφαίο του παίκτη στο πρωτάθλημα, Γιασμίν Κούρτιτς, και τον Ζοάν Σάστρε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φανέλα του «δικεφάλου του βορρά», ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» νικώντας με το εμφατικό 4-0 σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League. 

Ο 33χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ με πέναλτι (έφτασε τα 13 γκολ στη Super League) κι εννέα λεπτά αργότερα από δική του ασίστ ο Ίνγκασον πέτυχε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ. Στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Ισπανός αμυντικός Ζοάν Σάστρε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 64΄ «κλειδώνοντας» το «διπλό» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε άκρως ουσιαστικός και με δύο γρήγορα γκολ απλοποίησε τα πράγματα στη συνέχεια, απέναντι στον Βόλο. Ο νικητής είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο μέρος. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 73΄ ο Άκπομ, ο οποίος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά την παράλληλη μπαλιά του Μίτριτσα και πλάσαρε υποδειγματικά, για το τελικό 4-0. 
 
Διαιτητής: Παπαπέτρου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλάιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87΄ Τερεζίου), Ορός (77΄ Σουάρες), Μπαρτόλο (46΄ Ρεγκατέν), Φερνάντες (85΄ Ροσέρο), Φαν Βέερτ

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σάστρε (76΄ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς (80΄ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76΄ Λεό Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72΄ Αουγκούστο), Μίτριτσα, Άκπομ (80΄ Τσόλακ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments