Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Φιλική νίκη στον Αρχάγγελο

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Φιλική νίκη στον Αρχάγγελο

0
Dodekanisos

Την ευκαιρία να βγάλει και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο προπονητής της Ρόδου Νίκος Κουρμπανάς που «δοκίμασε» τους παίκτες σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στον Αρχάγγελο απέναντι στον Άρη. Οι «πράσινοι» πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά με 2 – 0, ωστόσο στα παιχνίδια αυτά το σκορ ασφαλώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι «κιτρινόμαυροι» σε αρκετές των περιπτώσεων έδειξαν κλαλά στοιχεία, ωστόσο η ποιότητα και η εμπειρία των «ελαφιών» ήταν εμφανής και τελικά μέτρησε. Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Γιόνδης από κοντά, παίρνοντας τη μπάλα μετά από απόκρουση του Καραγιάννη μετά από σουτ του Ραχήμ. Στο 70’ ο Χατζησάββας διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 με πλασέ από κοντά. Είχε προηγηθεί σουτ του Ραχήμ στο δοκάρι.
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Χότζα, Ευαγγελίδης, Μαγιόγλου, Πομπού, Κοντόγιαννος, Γαϊτάνος, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμνου, Μάλλιος, Ευγενικός (Έπαιξαν και οι Βαρέλης, Καπιτάνος, Δημητριάδης, Κοντόγιαννος, Αμανατίδης, Σφυριαλλάς και Γιακουμάκης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Τζίμας, Δημουλάς, Νικολόπουλος, Σουλάϊ, Κανταρτζής, Τριχάκης, Κλιγγόπουλος, Ραχήμ, Γιόνδης, Μπουντόπουλος, Μπίσα (Έπαιξαν και οι Γεωργίου, Βουργουτζής, Αλιμαρκάϊ, Τσεπέλε, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου, Χατζησάββας, Σούλης και Κεχαγιόγλου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments