Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΣ Ρόδος: Ανακοίνωσε Δαλκίδη και Ορφανίδη!

ΑΣ Ρόδος: Ανακοίνωσε Δαλκίδη και Ορφανίδη!

0
3
Dodekanisos

Δυο ακόμα μετεγγραφές, πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΣ Ρόδος και ενισχύεται και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Απέκτησε τον Θεοχάρη Δαλκίδη και τον Σωκράτη Ορφανίδη. Χαρακτηριστικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Ο Θεοχάρης Δαλκίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ο παίκτης που είναι 21 ετών, μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στην ομάδα του Πανηλειακού. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Δαλκίδης βρίσκεται ήδη στο νησί και μάλιστα σήμερα συμμετείχε στις προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Παίκτης της Ρόδου και επίσημα είναι και ο Σωκράτης Ορφανίδης. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας και συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Ορφανίδης είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φοίβο και στον Αστέρα Παστίδας.
Ικανοποίηση για την πρεμιέρα
Η ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΡΑ Αφάντου και τη νίκη με 4 – 0 στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας. Απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, πετύχαμε την πρώτη μας νίκη και αυτό είναι κάτι που μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι απέναντι στον Αστέρα Παστίδας, όποτε και αν πραγματοποιηθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments