Αρχική Προγνωστικά Αρχίζει μια ελπιδοφόρος εβδομάδα!

Αρχίζει μια ελπιδοφόρος εβδομάδα!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Άγονο και σκοτεινό ήτανε το Σ/Κ για εμάς. Με αποτελέσματα που θα πρέπει να συνηθίζουμε γιατί απλά είναι εν γνώση μας πως στο στοίχημα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες και σαφώς δεν υπάρχουν σταθερά σημεία, ούτε άχαστα.. Φτωχή η συγκομιδή μας έριξε το ποσοστό των επιτυχιών μας στο 56% με 117/209 σωστές επιλογές. Δευτέρα σήμερα ,αρχή εβδομάδας και με ματσάκια όχι τόσο ποιοτικά σαν θέαμα αλλά ίσως διαμαντάκια για καλό κέρδος.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΤΙΖΟΝ κωδ.430
Η Ντιζόν κερδίζει την τρύπια άμυνα της βαλενσιέν και ξεφεύγει 4 βαθμούς από τους διώκτες της. Πρώτο σημείο μας το διπλό (2) 2,40 και μετά το (ΗΜ Χ) 1,70 .

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ κωδ.431
Η γηπεδούχος εκμεταλλεύεται την χρονική συγκυρία και παίρνει «κεφάλι» από νωρίς στο ματς. Περιμένουμε την φιλοξενούμενη αδύναμη και ασύνδετη μετά την αγωνιστική απραγία της (1/1) 3,25 και φυσικά ( 1)1,90.

ΤΖΕΝΟΑ – ΕΜΠΟΛΙ κωδ.433
Ματς ειδικών συνθηκών μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την πόλη. Σε αντίθεση με πολλούς εμείς πιστεύουμε πως η Τζένοα θα παίξει απόψε πιο συσπειρωμένα, πιο ενωμένα. Οι δύσκολες καταστάσεις ενώνουν …δυναμώνουν! Κυρίαρχο σημείο εδώ το (2-3goal) 1,75 και μετά ο άσσος (1) 2,00.

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ κωδ.435
Δεν θα μπλέξω με σημείο επικράτησης εδώ. Με βολεύει μια χαρά το (2-3goal) 1,80 μιας και η Ουατσιπάτο μπορεί να είναι grande φαβορί ,όμως θα είναι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια από το ματς με την Σάο Πάολο. Επίσης θέση έχει και το (ΗΜ Χ) 1,95.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments