Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αρνείται να χάσει ο Διαγόρας

Αρνείται να χάσει ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Κερατσινίου πέτυχε ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνίκης. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ. Αρχικά ο Μπερνιδάκης στο 5’ νικήθηκε από τον Στεφανάκο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στην συνέχεια ο Διαγόρας κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες. Στο 18’ ο Γιόνδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 20’ ο Βελλίνης είδε τον Μπόζο να αποκρούει εξαιρετικά το σουτ του σε κόρνερ. Η λύτρωση για τον «γηραιό» ήρθε στο 22’ όταν ο Βελλίνης έκανε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Γεωργίου με ωραία κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ του Διαγόρα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και δημιούργησαν αρκετά ρίγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε εξαιρετικά και μόλις στο 46’ διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Γεωργίου έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα στον Σουάνη και ο τελευταίος με πολύ ωραία προβολή πέτυχε το 2-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος. Στο 95’ αποβλήθηκε ο Ντούλιας καθώς έπαιξε την μπάλα με το χέρι. Με αυτή την νίκη ο Διαγόρας ανέβηκε στους 7 βαθμούς, ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό του.

Το φίλμ του αγώνα:

 

5′ O Mπερνιδάκης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, όμως νικήθηκε από τον Στεφανάκο.

8′ Mπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, ο Μπερνιδάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

18′ Mεγάλη μπαλιά του Βελλίνη στον Γιόνδη, το σουτ του τελευταίου πέρασε αουτ.

20′ Σουτ του Βελλίνη σε κόρνερ ο Μπόζος.

22′ Σέντρα του Βελλίνη, ο Γεωργίου πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ 1-0.

36′ Σουτ του Παπασπύρου αουτ.

46′ Ο Διαγόρας βγήκε από την δεξία πλευρά με τον Γεωργίου, ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Σουάνης με ωραία προβολή πέτυχε το 2-0.

50′ Σουτ του Γιόνδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπόζου.

69′ Απευθείας εκτέλεση του Ντούλια σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

MVP: Kαλύτερος παίκτης του Διαγόρα ήταν σίγουρα ο Άκης Γεωργίου. Ο 31χρονος μεσοεπιθρτικός του “γηραιού” άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε επίσης την ασίστ στον Σουάνη για το 2-0.

Συνθέσεις:

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου, Ρούνιτς, Προβατίδης, Σκάρος, Βελέτης (84’ Μπουρλάκου), Βελλίνης (82’ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (67’ Σιλιγαρδάκης), Σουάνης (72’ Παυλίδης), Γιόνδης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Mπόζος, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεραϊ, Καμπούρης, Μπάτης, Πίτσης, Ντούλιας, Γκιάτης (65’ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (76’ Γιακούπι), Παπασπύρος (54’ Πασαλίδης).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments