Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απότομη προσγείωση για Αστέρα!

Απότομη προσγείωση για Αστέρα!

0
asteras masaron
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Αντίμαχος, απέναντι στον Αστέρα Μασσάρων αυτή τη φορά, επικρατώντας με 4-0. Παρά το γεγονός ότι η κωακή ομάδα άργησε να έρθει στην Ρόδο (λόγω καθυστέρησης του καραβιού) και παρ’ όλο που είχε μόνο 13 παίκτες στην αποστολή, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασε στην νίκη.
Στο 11′, ο Μποϊλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ κι έβαλε τις βάσεις για την νίκη (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κι έχοντας υπέρ τους τον αέρα δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους και στο 53′, ο Begirlari, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στην συνέχεια, παρ΄όλο που ο Αντίμαχος έριξε τον ρυθμό του, κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα γκολ, στο 68′ και πάλι με τον Begirlari και στο 87′ με τον Πη, φτάνοντας στο επιβλητικό 0-4.
Διαιτησία: Κάζας, Αναστασοπούλου, Διακοφιλιππής
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Μπάρτζος, Χατζημανώλης, Διονυσακόπουλος (73′ Λούππος), Κιλασίν, Φωταράς, Μπαΐρακτάρης, Νικήτας (75′ Κούτρης), Πλαγγέντης Γ. (56′ Αλιάι), Πλαγγέντης Ε., Πατσιαούρας
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Ιωαννίδης, Καραλιαμής, Κόρκης (85′ Ζιώγας), Θωνιάτης, Σωτήρη, Begirlari, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Vladimirof, Μποϊλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments