Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αποσύρεται για Πομπού ο Ηρακλής!

Αποσύρεται για Πομπού ο Ηρακλής!

8
pompou georgalis
Dodekanisos

Σε άλλη ομάδα εκτός του Ηρακλή Λάρδου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Πομπού (αριστερά στη φωτογραφία)! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διοίκηση του συλλόγου απέσυρε την πρόταση της για ανανέωση της συνεργασίας δεδομένου ότι ο παίκτης ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει. Τον χρόνο αυτόν δεν είναι διατεθειμένος να τον δώσει ο Ηρακλής και έτσι αυτόματα ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί οριστιθκά παρελθόν από την ομάδα. Πλέον θα εξετάσει τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cactus original
cactus original
7 years ago

μπραβο στο σαββα, καποιος πρεπει να τραβηξει τα αυτια στους ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες

ΝΤΟΠΙΟΣ
ΝΤΟΠΙΟΣ
7 years ago

εεεε ,,μαααααα! το παρακανανε οι ποδοσφαιρισταραδες του τοπικού!!!!! Μα κι εσεις βρε εκει την Λάρδο τι την θέλατε την άνοδο?Μια χαρα ηταν στην Β. Μπηκατε σ ενα καρο εξοδα περσυ,,,,ειδικα μετα τα Χριστουγεννα,,,,OK σωθηκε η ομαδα,,,ΕΕΕ ΚΑΙ????

Νικος
Νικος
7 years ago

Αφού εχει κλείσει στον Άρη ο Πομπού μαζί με τον αρχηγό του Άρη για να πάρουν λέει πρωτάθλημα. Εδώ που τα λέμε θα έχουν καλή ομάδα γιατί έχουν καλούς και έμπειρους παίχτες και ίσως να ειναι και η μόνοι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει μαζί με Διαγορα,Κλεάνθη,Φοίβο και Αντίμαχο , φτάνει να αγαπηθούνε μεταξύ τους, πράγμα δύσκολο όμως γιατί πάντα θα τρώγονται με τα ρούχα τους.

panos22
panos22
7 years ago

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ..ΟΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Ο ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ..

Νικος
Νικος
7 years ago

Και εσύ αμέσως να τσιμπήσεις ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ γατάκι!!

panos22
panos22
7 years ago

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΤΕΝΕΚΕ…ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ…

Νικος
Νικος
7 years ago

Όσο υπάρχει η Ηρακλαρα και η σκεπαστή εξέδρα του δεν πρόκειται ποτέ να χάσω την θέση μου. Εκεί πάνω θα είμαι και θα στηρίζω πάντα την ομάδα. Αλλα μάλλον έχεις χαθεί κάπου στη μετάφραση φίλε Πανο!!

Sigouros7
Sigouros7
7 years ago

Εχει κλεισει εδω και καιρο αλλου…και εσεις ασχολειστε με λαρδο κ αρη…καλα πατε…οποιος καταλαβε καταλαβε