Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Απομακρύνθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Κρεμαστής ο κ.Τσαμπίκος Ποδιώτης

Απομακρύνθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Κρεμαστής ο κ.Τσαμπίκος Ποδιώτης

0
Dodekanisos

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής ”Η Πρόοδος” κατήγγειλε δημοσίως την συμπεριφορά του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας ”Καμάρι” για την απρεπή όπως την χαρακτήρισε συμπεριφορά του στο νεανικό τμήμα του συλλόγου που πήγε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του 11ου Φεστιβάλ Παστίδας.

Στην συνέχεια, το μέλος του συλλόγου και χοροδιδάσκαλος του τμήματος κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης, με δική του επιστολή υπερασπίστηκε τον πρόεδρο του συλλόγου Παστίδας κι αυτό οδήγησε στη διαγραφή του από το ΔΣ,  σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση:

”Κατόπιν των όσων αναγράφηκαν από τον κ. Ποδιώτη, σε τοπικό site το Δ.Σ. του συλλόγου «Η Πρόοδος», συνεδρίασε εκτάκτως για την απρόσμενη και απρεπή συμπεριφορά του χοροδιδάσκαλου απέναντι στον ίδιο το σύλλογο.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο κ. Ποδιώτης επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα προκαλούσε προβλήματα σχετικά με τα διαδικαστικά και τις εκδηλώσεις.

Επομένως σήμερα πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συμβούλιο και αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση απομάκρυνση του χοροδιδασκάλου εφόσον δεν φέρει την εμπιστοσύνη του Δ.Σ. πλέον και από την 6 του μηνός Σεπτεμβρίου 2017 τίθεται εκτός συλλόγου.

Ο κ.Ποδιώτης εξέφρασε μια διαφορετική άποψη για τα όσα έγιναν στο Φεστιβάλ Παστίδας και τα οποία κατήγγειλε νωρίτερ με επιστολή στα τοπικά μέσα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής ”Η Πρόοδος”

Η ανακοίνωση του κ. Ποδιώτη που αποτέλεσε το μήλο της έριδος,ανέφερε  τα εξής:

Διαβάζοντας το δημοσίευμα μένω έκπληκτος με όλα αυτά που ειπώθηκαν. Ως δάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρόοδος» επιθυμώ να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας και να αναφερθώ στο πως έγινε η συνεννόηση.

Με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καμάρι» κ. Ιωσήφ Σιαλούπ είχαμε βρεθεί στη γιορτή του πορτοκαλιού στα Μάσσαρι όπου και βλέποντας το πρόγραμμα που είχα παρουσιάσει εξέφρασε την επιθυμία να μας προσκαλέσει στο 11ο Φεστιβάλ Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας. Εγώ δέχτηκα με μεγάλη χαρά και τον παρέπεμψα στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου «Πρόοδος», ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την συμφωνία των εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καμάρι» συμμετείχε στο δικό μας Φεστιβάλ, όπου και επιβεβαιώσαμε τη συμμετοχή μας στο 11ο Φεστιβάλ Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας.

Την Τρίτη 29/08/2017 είχα συνάντηση με τη χορευτική ομάδα ενηλίκων για την πρόβα όπου δεν είχε απαρτία. Αμέσως τηλεφώνησα στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καμάρι» κ. Ιωσήφ Σιαλούπ και ενημέρωσα ότι δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα. Του πρότεινα να τον εξυπηρετήσω με άλλη ομάδα αλλά επειδή είχε ήδη οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα με ενήλικες για την εν λόγω ημερομηνία, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι αν θέλω να πάρω τα παιδιά θα μπορούσα την Πέμπτη που είχε μόνο παιδικά τμήματα.

Ενημέρωσα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου «Πρόοδος» καθώς και ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καμάρι» δεν επιθυμεί άλλο τμήμα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Έκπληκτος μαθαίνω – χωρίς να έχω ενημερωθεί ως δάσκαλος – ότι τελικά πήγε το νεανικό τμήμα του Συλλόγου μας.
Θεωρώ ότι ενώ υπήρξε άψογη συνεννόηση μεταξύ των δύο δασκάλων των εν λόγω Συλλόγων κάποιοι λειτούργησαν αυτοβούλως με αποτέλεσμα να προκύψουν αυτά που γράφτηκαν.

Ως δάσκαλος του Συλλόγου επιθυμώ να ζητήσω συγνώμη – αν και δεν ευθύνομαι εγώ – από τα παιδιά του νεανικού τμήματος καθώς και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καμάρι» και ελπίζω να συνεχιστεί η καλή μας συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Τσαμπίκος Ποδιώτης
Δάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρόοδος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments