Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Aπόλαυσαν την Κυριακή τους!

Aπόλαυσαν την Κυριακή τους!

0
P1000123
Dodekanisos
Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ψίνθο(Κυριακή 18 Μαρτίου) η καθιερωμένη ετήσια πεζοπορία που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο γυναικών και την τοπική αρχή.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν, να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασχίσουν μια εξαιρετική διαδρομή μέσα στο δάσος , απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της Ψίνθου και την πανοραμική θέα.

Στόχος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του τοπικού συλλόγου γυναικών είναι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες πεζοπορίες κατά την καλοκαιρινή περίοδο με την προσέλκυση ξένων τουριστών , σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και ξενοδοχεία, ενισχύοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο τον αθλητικό τουρισμό του νησιού και την τοπική κοινωνία.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας, ο σύλλογος Γυναικών Ψίνθου παρέθεσε μπουφέ σε όλους τους συμμετέχοντες με παραδοσιακά φαγητά και τοπικές νοστιμιές.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ψίνθου αριθμεί τρία χρόνια ζωής και στόχος του είναι μέσα από δράσεις να διατηρήσει και να αναδείξει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του χωριού, τον πολιτισμό του, την πολιτιστική του κληρονομιά, να προστατεύσει το δασικό του πλούτου και να ωφελήσει όσο γίνεται περισσότερο και καλύτερα μπορεί την τοπική κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Αθανάσιος Μπαράκας(Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), ο οποίος ευχαριστεί το σύλλογο Γυναικών Ψίνθου για την άρτια διοργάνωση, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου.

P1000124P1000126P1000129P1000127P1000133P1000134P1000138

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments