Αποκλείστηκαν εκατοντάδες λογαριασμοί Καναδών …για ανυπακοή!

0
Dodekanisos

«Οικονομικό στραγγαλισμό» έχουν υποστεί πολλοί Καναδοί πολίτες τα τελευταία χρόνια, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση του Τζάστιν Τρουντώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπάρχει ένα σαρωτικό κύμα de-banking σε περισσότερους από 800 πολίτες απότ ο 2018, αριθμός που περιλαμβάνει και εκατοντάδες που συμμετείχαν στο Freedom Convoy που έγινε κατά των υποχρεωτικοτήτων του κορωνοϊού.

Είναι δηλαδή πολίτες οι οποίοι αντιτάχθηκαν στα περιοριστικά μέτρα που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση. Τα σχετικά στοιχεία παρουσιάζει το Blacklock’s Reporter μετά από σχετικό αίτημα που έκανε για πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως αναφέρει. Κάνει λόγο για αποκλεισμό σε περίπου 267 τραπεζικούς λογαριασμούς και 170 πορτοφόλια Bitcoin που ανήκαν σε υποστηρικτές της Freedom Convoy , παγιδεύοντας εκτιμώμενα 7,8 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η ενέργεια οικονομικής λογοκρισίας ξεκίνησε μια σειρά ανακρίσεων κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στις 7 Μαρτίου 2022, όπου κατέθεσε η Angelina Mason, εκπροσωπώντας την Ένωση Τραπεζών.

Η Mason σημείωσε ότι ενώ η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία (RCMP) παρείχε μια λίστα ονομάτων, οι τράπεζες έλαβαν επίσης οδηγίες με ξεχωριστές εντολές να ασκήσουν την κρίση τους στον εντοπισμό των κατόχων αποτραπεζικών λογαριασμών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments