Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Από το κακό στο …χειρότερο

Από το κακό στο …χειρότερο

0
Dodekanisos

Δυο ακόμα πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” του τίτλου άφησε ο Διαγόρας. Αυτή τη φορά στην έδρα του Πανμοβριακού με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Ο “γηραιός” για ένα ακόμα παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έτσι έμεινε και άλλο πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Βάση της συνολικής εικόνας και των δυο ομάδων, ο Διαγόρας προβλημάτισε με την απόδοση του, ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι είχαν μια σημαντική ευκαιρία με τον Χριστόπουλο για να κάνει το 2 – 1. Ο παίκτης του Πανμοβριακού έκανε το πλασέ από καλό σημείο αλλά ο τερματοφύλακας των “κυανέρυθρων” κατάφερε να αποκρούσει. Οι γηπεδούχοι ήταν συνολικά πιο παθιασμένοι από τον αντίπαλο τους και έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ήταν μέτριο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως ήταν πολύ διαφορετικό, μιας και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ ανοιχτά και επιθετικά και κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Χατζησάββας ( 0 – 1) με πλασέ (μετά από σέντρα του Κρητικού και αναβρασμό στην αντίπαλη περιοχή ) σε μια φάση που αρχικά ο “βοηθός” είχε δείξει οφσαΪντ αρχικά (πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα) αλλά αργότερα μετά από συνεννόηση με τον διαιτητή έτρεξε στη γκολ. Στο 80′ μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Χριστόπουλος πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στην αντίπαλη γωνία κάνοντας το 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπαίλης (Φραγκούλης, Ντομάρης) από τον Σύνδεσμο της Πρέβεζας. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε σίγουρα και το ότι ο Διαγόρας έμεινε με δέκα παίκτες από το 58′ λόγω αποβολής του Μουκίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Καραμανλής, Κάτσενος (65΄ Γραμματικόπουλος), Λιάκος, Σπανός, Νιφορόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γρ., Παναγάκης, Κουλούρης, Αποστολόπουλος (85΄ Παλιάτσας), Πυρρής

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλακτός, Γερόλυμος (58΄ Καρπαθάκης), Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου, Χατζησάββας, Γλυνός (92΄ Ντερτιλής), Μουκίδης, Ντουαλά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments