Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Απεβίωσε η 18χρονη Βρετανή που είχε εισπνεύσει αέριο γέλιου στην Κρήτη

Απεβίωσε η 18χρονη Βρετανή που είχε εισπνεύσει αέριο γέλιου στην Κρήτη

0
Dodekanisos

Την τελευταία της πνοή άφησε σε κλινική της Αγγλίας, η 18χρονη Βρετανίδα, η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη αρρώστησε βαριά καθώς είχε προσβληθεί από τον ιό της μηνιγγίτιδας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

H άτυχη κοπέλα αρρώστησε και αρχικώς είχε ενοχοποιηθεί για την κατάστασή της το αέριο γέλιου που είχε εισπνεύσει στα Μάλια.

Τελικώς διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Το χρονικό

Η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση.

Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

Οι πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης ανέφεραν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες διαψεύστηκαν από τους γιατρούς.

Ωστόσο κάποιοι μπροστά στο κέρδος τους δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και συνεχίζουν να πωλούν το τόσο επικίνδυνο αέριο γέλιου.

Δύο ακόμα άτομα συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου, ηλικίας 60 και 58 ετών, για παράνομη πώληση συσκευασιών, με αέριο γέλιου

Συνολικά, κατασχέθηκαν 661 αμπούλες από τα δύο καταστήματα τροφίμων που διατηρούσαν οι συλληφθέντες.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες για το αδίκημα της νοθείας τροφίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Είχε προηγηθεί σύλληψη για τον ίδιο λόγο και στη Ρόδο, πριν περίπου μια εβδομάδα ενώ στις 25 Ιουλίου καττασχέθηκαν 12 τόνοι λαθραίας αιθυλικής αλκοόλης, από την οποία παρασκευάζονται τα ποτά ”μπόμπες” και θα διανέμονταν σε μπαρ στην Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, την Κρήτη και την Αττική.

Kαι στη Κρήτη

Για παράνομη πώληση αέριου γέλιου συνελήφθη, 24χρονη αλλοδαπή, στο Ηράκλειο, ενώ κατασχέθηκαν 13 αμπούλες και μεταλλικό αντικείμενο.

 Το τελευταίο διάστημα στο σύνολο των τουριστικών περιοχών της Κρήτης αστυνομικοί πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους για παράνομη πώληση συσκευασιών (αμπούλες- φιαλίδια, μπαλόνια και άλλα), με αέριο γέλιου.

Σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στο δήμο Χερσονήσου εντοπίστηκε η συγκεκριμένη γυναίκα να διαθέτει προς πώληση, συνολικά δεκατρείς (13) αμπούλες – φιαλίδια με αέριο γέλιου, τα οποία τροφοδοτούσε μέσα σε λαστιχένια μπαλόνια με μεταλλικό αντικείμενο.

Αμπούλες και μεταλλικό αντικείμενο κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος της 24χρονης βεβαιώθηκε παράβαση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments