Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Απέκτησαν “άσσο” στο μανίκι

Απέκτησαν “άσσο” στο μανίκι

3
fanis_dimitriou
Dodekanisos
Στο Ιάλυσο 97′ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο έμπειρος επιθετικός Φάνης Δημητρίου. O 30χρονος ποδοσφαιριστής επέλεξε να μετεγγραφεί στο σύλλογο των Τριαντών κυρίως λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και χιλιομετρικής απόστασης καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο μεγάλη ταλαιπωρία είναι να κάνεις κάθε μέρα χιλιόμετρα για να προπονηθείς δύο ώρες με την ομάδα. Πλέον διαλέγει τον πιο εύκολο δρόμο και το σίγουρο είναι πως για μια ακόμη χρονιά θα δόσει τον καλύτερο του εαυτό για μια επιτυχημένη πορεία όπως η περσινή με τους Ιππότες.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kasia
kasia
12 years ago

Wow! Gratulejszyn:-)

Avra
Avra
12 years ago

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΛΙΝΔΟΥ αποφασίζουν μόνο τρεις κεκλεισμένων των θυρών .
Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους να διώξουν 2 σημαντικούς παίκτες όπως οι Βαγγέλης Ιωαννίδης και Ιωάννης Διάκουλας και στη συνέχεια τον Κυριάκο Λάμπη.Οι παίκτες αυτοί για είκοσι χρόνια στήριζαν την ομάδα εκπροσωπώντας τον σύλλογο αγωνιστικά και συμβάλλοντας οικονομικά για τις ανάγκες του συλλόγου!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους τρεις κύριους του διοικητικού συμβουλίου
δεν μπήκαν στον κόπο να παρακολουθήσουν ακόμα και τους αγώνες της ομάδας της Λίνδου!
Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα θα αγωνίζονται οι Αλβανοί και Βούλγαροι που αγόρασαν γιατί δύσκολο να αντέξουν την τακτική “αποφασίζω και διατάζω” οι παλαιότεροι παίκτες!!!!

Athletico
Athletico
12 years ago

Ti lete re gatakia??Eiste oloi gia gelio pou nomizete me tetoious paiktes mporeite na paiksete mpala.Oloi 5 8a trwte fetos st’Afantou