Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απέδρασε από την Κω με τρεις πόντους η Κατταβιά!

Απέδρασε από την Κω με τρεις πόντους η Κατταβιά!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης

Το γκολ του Καλημέρη ήταν αρκετό , ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κω η ομάδα της Κατταβιάς,σκόρερ ο Καλημέρης.Με κόκκινη κάρτα αποχώρησαν από το γήπεδο και οι δύο ομάδες.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, και το επίπεδο δεν ήταν τόσο καλό, πάντα όσον αφορά την παραγωγή τελικών φάσεων.Καλύτερα στο ματς μπήκαν οι γηπεδούχοι, με την ΑΕ Κω να απειλεί πιο συχνά και την Κατταβιά να προσπαθεί να φθάσει στο γκολ κυρίως από στημένες φάσεις. Το δεύτερο μέρος μας επιφύλασσε δύο κόκκινες αλλά και ένα γκολ.Συγκεκριμένα, στο ο Νυστάζος αποβλήθηκε μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω μαρκαρισμάτων του αλλά και στο 70’ με τον Πάππα να δέχεται την κόκκινη, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη.Το γκολ όμως είχε έρθει λόγω της κόκκινης που πήρε ο Νυστάζος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλημέρη και έκανε το 0-1.

Πρόσωπο του αγώνα

Είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια του ο Κώστας Καλημέρης και το γκολ που πέτυχε τον βοήθησε παραπάνω, ώστε να χρηστεί και MVP της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Α.Ε Κως (Κούτσικας-Σταμάτης): Κονταντώνης, Νυστάζος, Πόποτας, Ηλιάδης, Χιούσι, Κουρζής, Τογρού (81’ Τρικοίλης), Παπανικολάου (46’ Ζαίμι), Αρκούδας, Βασιλειάδης (61’ Φούκης), Κεφαλιανός Γ. (61’ Οχτάρας)

Α.Ε Κατταβιάς (Μανώλης Φραντζής):Παπαβεργής, Δράση, Κιλασίν Κ., Πάπα, Κιλιασίν , Σαλαμαστράκης, Φιλιππάκος (71’ Παραστατίδης), Κούτσι, Λόης (81’ Ντούπης), Νασόπουλος, Καλημέρης (88’ Αυγέρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments