Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ ΑΟ Κολοσσός: Απέκτησε ακόμα τέσσερις παίκτες

ΑΟ Κολοσσός: Απέκτησε ακόμα τέσσερις παίκτες

0
Dodekanisos

Ο Α.Ο. Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων νεαρών και ταλαντούχων αθλητών για τα τμήματα υποδομής του. Πρόκειται για τον Γιάννη Καραγιάννη, τον Γιάννη Χατζηαντωνίου, τον Χαράλαμπο Συκιανάκη και τον Γιώργο Ζόγλου.
1.Ο Γιάννης Καραγιάννης γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2006 (είναι 17 ετών), παίζει στη θέση «2» και αγωνιζόταν στον Διαγόρα. Θα αγωνιστεί στην εφηβική και την ανδρική ομάδα (Α’ Κατηγορία).
2.Ο Γιάννης Χατζηαντωνίου γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 2006 (είναι 17 ετών), παίζει στις θέσεις «3» και «4» και αγωνιζόταν στο Ροδίων Άθλησις. Θα αγωνιστεί στην εφηβική και την ανδρική ομάδα (Α’ Κατηγορία).
3.Ο Χαράλαμπος Συκιανάκης γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 2007, παίζει στις θέσεις «3» και «4» και αγωνιζόταν στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Θα αγωνιστεί στην εφηβική και ανδρική ομάδα (Α’ Κατηγορία).
4.Ο Γιώργος Ζόγλου γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2007, παίζει στις θέσεις «3» και «4» και αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Διαγόρας. Θα αγωνιστεί στην εφηβική και την ανδρική ομάδα (Α’ Κατηγορία).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments