Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αντίθετος στον όμιλο Νήσων και ο Καραμηνάς

Αντίθετος στον όμιλο Νήσων και ο Καραμηνάς

0
Dodekanisos

Αντίθετος ως προς την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας σε ομίλους δηλώνει ο προπονητής του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννης Καραμηνάς. Ο ίδιος, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», εξέφρασε τις σοβαρές αντιρρήσεις του στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ομίλου νήσων. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Η Α’ Κατηγορία πρέπει να γίνεται σε έναν όμιλο και ενδεχομένως και με λιγότερες ομάδες. Είναι αντίθετος στην δημιουργία ομίλων καθώς έτσι θα υποβαθμιστεί πάρα πολύ το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Νομίζω ότι η ΕΠΣΔ θα μπορούσε ίσως να βρει κάποιον άλλο τρόπο για να βοηθήσει τις ομάδες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα έξοδα που θα έχουν. Είναι σεβαστό το ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα υπάρχει οικονομική ύφεση. Όμως πρέπει να δούμε και λίγο το ποδόσφαιρο».
Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είναι δεδομένο ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Όμως αν οι ομάδες της Ρόδου αντιμετωπίζουν θέμα με τα τρία ταξίδια που θα αναγκαστούν να κάνουν, τότε τι να πούμε και εμείς που εβδομάδα παρά εβδομάδα πρέπει να μετακινούμαστε».
Σχετικά με τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο κ. Καραμηνάς επεσήμανε πως «φαντάζομαι πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για το πλάνο. Από τη δική μου πλευρά, είμαι πολύ θετικός βέβαια στο να ανανεωθεί η συνεργασία μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments