Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άνθρακες ο θησαυρός…

Άνθρακες ο θησαυρός…

0
sidiropoulos2
Dodekanisos
Στο κενό απ’ ότι φαίνεται έπεσε η προσπάθεια ορισμένων να σπιλώσουν τον διαιτητή του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου Τάσο Σιδηρόπουλο. Όπως έχουμε ξαναγράψει πριν από μερικές ημέρες, εκτός του ότι παρουσιάστηκε μια παλιά συνομιλία ως «αποκάλυψη», φαίνεται πως πέρασε και από επεξεργασία για να εμφανιστεί αλλιώς. Σας είχαμε γράψει ξανά πως η συνομιλία που εμφανίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά μια …αντιγραφή μιας συνομιλίας που είχε δει το φως της δημοσιότητας στις 23 Ιουνίου του 2011. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι εμφανίστηκε τώρα αλλαγμένη σε μια προσπάθεια να ενοχοποιηθεί ο διεθνής διαιτητής. Διαβάστε λοιπόν  λοιπόν το επίμαχο σημείο και στις δυο περιπτώσεις και προσέξτε την αλλαγή που υπάρχει. 
23/6/2011
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω ‘γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο· όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.
03/09/12
Α: Ναι, αλλά εγώ τον πρόλαβα τώρα, τον λέω ασ΄ τον έξω και βάλε το Γιάχο – όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου τoυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Στον διάλογο τις 23ης Ιουνίου υπάρχουν επιπλέον φράσεις οι οποίες αποκρύφτηκαν από τον διάλογο που εμφανίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου. Οι συγκεκριμένες φράσεις όμως είναι ουσιαστικά αυτές που αποδεικνύουν και την αθωότητα του διαιτητή καθώς ουδέποτε «σφύριξε» στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός όπως λέει ο ένας παράγοντας στον άλλον.

Άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου
Είναι χαρακτηριστικό ένα άρθρο του συνάδελφου Αντώνη Καρπετόπουλου το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sporday και κατά την γνώμη μας βάζει το θέμα στη σωστή του βάση. Είναι ένα άρθρο το οποίο αξίζει κανείς να διαβάσει. Το αναδημοσιεύουμε:
«Ως αποκάλυψη παρουσιάστηκε ένα έγγραφο, που έχει δημοσιευτεί το προηγούμενο καλοκαίρι όταν μοιράζονταν (λέγεται για 100 και 200 ευρώ!) οι απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των παραγόντων που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ. Στην εκπομπή δεν τόλμησε κανείς να πει ποιοι πρόεδροι μιλούσανε: όλοι οι παρευρισκόμενοι έτρεμαν να πουν όχι μόνο το όνομα «Μαρινάκης», αλλά και το όνομα «Μπέος», ίσως γιατί ο σκανδαλώδης -υποτίθεται- διάλογος είναι αστείος. Τι έλεγαν οι δύο; Οτι είναι καλύτερα στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να μην μπει διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, αλλά να πάει ο Γιάχος ή ο Παμπορίδης.
Ο ένας από τους δύο, νομίζω ο Μπέος, έλεγε, σύμφωνα με το έγγραφο, ότι κάποιος του έδωσε εγγυήσεις ότι έτσι θα γίνει, αλλά δεν του έχει εμπιστοσύνη. Το πάνελ της «Δίκης» αποφάσισε ότι αυτός είναι ή ο Πιλάβιος ή ο Τεροβίτσας: αυτά τα ονόματα λέγονται εύκολα αφού πρόκειται για ανθρώπους που δεν κάνουν αγωγές. Ελα όμως που το πάνελ ξέχασε(;) το σημαντικότερο: πρώτον ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Τούμπα και δεύτερον ότι το ματς εκείνο, τον Οκτώβριο του 2011, δεν το σφύριξε ούτε ο Παμπορίδης, ούτε ο Γιάχος, αλλά ο Τριτσώνης. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ακόμα κι αν είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις (ένας Θεός ξέρει από ποιον…) σίγουρα αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς! Εκτός αν ο Μαρινάκης έστησε το ματς για να το κερδίσει ο ΠΑΟ, αλλά αυτό ούτε στη «Δίκη» δεν έχει τολμήσει να το πει άνθρωπος ακόμα!

Ξύλο
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής όλοι συμφώνησαν ότι οι αδέκαστοι κινδυνεύουν – δεν διαφωνώ. Στο δεύτερο μέρος αποκαλύφθηκε (με τον στόμφο που η περίσταση απαιτεί) ότι ο Σιδηρόπουλος έφαγε ξύλο στον Αγιο Κοσμά από φουσκωτούς. Εδώ ο Σιδηρόπουλος σχεδόν καθαγιάζεται: επαγωγικά προκύπτει ότι για να τον δείρουν, πρόκειται για αδέκαστο άνθρωπο. Απλά αναρωτιέμαι τι είναι τελικά ο Σιδηρόπουλος. Κάποιος μπλεγμένος στα στημένα ή κάποιος που δεν ακούει και τον έδειραν; Ελπίζω να μας το διευκρινίσουν προσεχώς. Το μόνο σοβαρό λάθος πάντως που γίνεται είναι ότι δείχνουν φάσεις και βάζουν τον Βασιλάκη να τις κρίνει. Αν κρίνω από τις κρίσεις του Βασιλάκη, ο άθλιος Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ έδωσε ρεσιτάλ: σύμφωνα με όσα είπε ο Περικλής και σωστά απέβαλε τον Κατσουράνη και σωστά δεν έδωσε πέναλτι στον Πετρόπουλο! Παιδιά, να οργανωθούμε…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments