Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανεβάζει στροφές ο Φοίβος

Ανεβάζει στροφές ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Ακόμα μια φιλική νίκη πέτυχε ο Φοίβος αφού επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Μ. στην Κρεμαστή ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μόσχος και Ορφανίδης Ν., για τους Μαριτσενούς σκόραρε ο Λυριστής Θ.

Στο πρώτο μέρος οι «κυανοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι έχοντας την πρωτοβουλία. Αντίθετα ο Ηρακλής ήταν αρκετά πειθαρχημένος κλείνοντας καλά τους χώρους στα μετόπισθεν. Στο 20΄ η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πλασέ του Μόσχου. Από εκεί και έπειτα μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη ο Φοίβος ήταν το ίδιο δραστήριος και στο 58΄ ο Ορφανίδης Ν. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0. Στο 65΄ και 68΄ οι Μόσχος και Γκινής σημάδεψαν το δοκάρι του «ροπαλοφόρου» χάνοντας καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν ο σκορ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Λυριστής Θ. στο 83΄ με σουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ορφανίδης Σ., Θεοδοσίου, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Τζιβίλογλου, Ορφανίδης Ν., Καλημέρης, Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Μήιος, Κυπριώτης, Ταφάνι, Καστρινάκης και Μπιλιάς

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Χειμωνέττος, Τσούφιος, Παπακωνσταντής, Λολάκης Σπ., Μπάρτζος, Μπιλιάς, Φελεγκάκης, Φελεσάκης, Βασιλώττος, Λυριστής Μ., Λυριστής Θ. Έπαιξαν και οι Σαββιδάκης, Αναγνώστου Μ., Αναγνώστου Α., Λολάκης Θ., Καρίκης και Πιστόλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments