Αρχική Εφηβικό Άνετη επικράτηση για τον ΑΕΡΑ

Άνετη επικράτηση για τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 4-1 επί των Ατρόμητων Αγίου Ισιδώρου πέτυχαν οι έφηβοι του ΑΕΡΑ.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν σε αυτή την άνετη επικράτηση. Το σκορ για τους “ερυθρόλευκους” άνοιξε μόλις στο 4′ ο Συμιακός, έπειτα από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Πελαρδή. Το 0-2 πέτυχε στο 28′ ο Κανάκου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 0-3 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30′ με τον Ψαρά να δοκιμάζει το πόδι του εντός της μεγάλης περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πελαρδή. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα πριν από το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κανάκου στο 34′. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 στο 62′ με ωραίο πλασέ του Μαχραμά.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ: Πελαρδής, Τουμαράς (46′ Αντωνιάδης), Ψύχας, Τσώνης( 46′ Καρδούλιας), Αχτσή( 85′ Φωτεινής), Παπαναγιωτίδης (46′ Χάσα) (78′ Τσαβαρής), Πατσατσιάνος, Κεφάλας (73′ Γεωργαλλής), Χατζημιχάλης (63′ Σταύρου), Τιτάλης, Μαχραμάς.

ΑΕΡΑ: Πέρος( 87′ Καρακωσταντής), Ψαράς (77′ Βλάχος), Συμιακός (85′ Λυβισιανός), Γκάμμις (70′ Κωσταντινίδης Γ), Καρακουντόπουλος, Χρυσοβέργης(63′ Χατζηαντώνης), Σπανός( 72′ Πίνσκι), Κωσταντινίδης, Κανάκου, Κασιώτης, Παπαναστασίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments