Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετα 2 – 0 ο Α.Ο. Δικαίου

Άνετα 2 – 0 ο Α.Ο. Δικαίου

0
2
Dodekanisos
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Δικαίου κατάφερε να πάρει ακόμη μια νίκη με σκορ 2 – 0 κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου και να διατηρηθεί στην δεύτερη της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11’ όταν ο Μπαρτσελό έδωσε στον Μυλωνά ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Καλανδράνη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενο προσπάθησαν στην αρχή να πιέσουν και να πετύχουν ένα γκολ, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι στο 71’ ο Γκουντελίτσας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πανόπουλου έκανε το 2 – 0 που έμεινε ως το τέλος.

Α.Ο. Δικαίου: Καραμούτας, Χατζηβασίλης, Τσαλαπατάνης, Μποϊλής Γ, Πανόπουλος, Μουνούχος, Γκουντελίτσας, Μυλωνάς, Χατζηφούντας Μ (83΄ Σκαλερης), Μπαρτσελό (74΄ Παπασεβαστός), Δραμουντανής (64΄ Χατζηφούντας Χ).

Ηρακλής Λάρδου: Καλανδράνης, Ευαγγελίδης Γ, Μπενούρ, Χαρικιόπουλος (77΄ Ντόστι), Χατζημιχαήλ, Παπαιωάννου (83΄Διακοβασιλείου), Ευαγγελίδης Σ, Νικηταράς, Χαρίτος Ε, Ταγκάεφ, Κώτσος (65΄ Χαρίτος Β).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments