Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Ευκλή

Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Ευκλή

0
Dodekanisos

Με ανατροπή ο Ευκλής Σορωνής κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδο Κοσκινού τον Ευαγόρα με 3 – 2 και να διατηρήσει έτσι την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας από τον οποία υπολείπετε 2 βαθμών.
Οι παίκτες του Ευαγόρα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με 2 – 0. Μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ με τον Χεκιμάϊ ενώ στο 10′ έκαναν και το 2 – 0 με αυτογκόλ του Μεταξά. Οι Σορωνιάτες αφυπνίστηκαν από εκεί και πέρα και στο 35′ μείωσαν το σκορ (2 – 1) με τον Καμπούρη. Στην επανάλψη ο Ευκλής επέβαλλε πλήρης τον ρυθμό του και κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή με τον Σιαναβέλησ ττο 72′ (2 – 2) και τον Κουντουράκη στις καθυσερήσεις του αγώνα (2 – 3).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Τσέτσος. Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Δημητρίου, Θύμιος ()75′ Αράπης), Ρούτσι, Σταματούλας, Αλαβέρας, Χεκιμάϊ, Αντωνίου (65′ Δραμουντανής), Μανιάς, Λυκοπάντης, Πελαρδής (78′ Σαρικάς)
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής, Καρπάτσης (65′ Κουντουράκης), Θεοδοσίου, Τσίγκρηλας, Κουλουμπράκης, Ούγιανικ, Κώστας, Κρομμύδας (80′ Αναγνώστου), Σιαναβέλης, Χειμωνέττος (60′ Αγγελής), Καμπούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments