Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανάσα για Καλυμνιακό!

Ανάσα για Καλυμνιακό!

0
kalimniakos aera
Dodekanisos

Έσπασε το ρόδι ο Καλυμνιακός! Αν και ανέτοιμος, κατάφερε να κερδίσει με 1 – 0 τον κακό Αστέρα Μασσάρων και να πάρει έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή αναμένεται να τονώσει πάρα πολύ την ψυχολογία των παικτών του Καλυμνιακού και να τους δώσει ώθηση. Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Καλυμνιακός εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα και τα πολλά λάθη των αντιπάλων του και με ένα γκολ το οποίοι σημείωσε ο Κάννης στο 40’ πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος. Στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (τις οποίες είδε μαζί) για έντονη διαμαρτυρία ο Κλάψης.
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Πιλάτος, Φράγκος, Κανέλλης, Κλάψης, Μούστος, Καμπούρης (72’ Τρικοίλης Σ.), Χουρδάς Δ. (65’ Ζεμπιλλάς), Βεζυρόπουλος Μ. (50’ Χουρδάς Σακ.), Κάννης, Τρικοίλης Γ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Τόππος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Σκούμπρος, Διονυσακόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Λαουδίκος (90’ Νικήτας), Πατσιαούρας, Χατζημανώλης (60’ Δεληγιάννης), Λούππος (46’ Μίρτσεβ), Πλαγγέντης Ελ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments