Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αναπνέει καλύτερα ο Διαγόρας Βατίου

Αναπνέει καλύτερα ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον του ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον Ορφέα με 3 – 1 και έτσι για πρώτη φορά βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι “κυανέρυθροι” της Νότιας Ρόδου, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης καθώς ήταν η ομάδα που έλεγξε τον ρυθμό. Πάντως έγινε ένα μέτριο και ήσυχο παιχνίδι που πέρα από τα γκολ δεν είχε να προσφέρει πολλές άλλες συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε.

Στο 15′ ο Καλημέρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 18′ ο Διαγόρα ςάνοιξε το σκορ. Ο Κατσαρής εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα ( 0 – 1)
Στο 27′ ο Ζωάννου μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε την πάσα στον Πουλάϊ και αυτός από κοντά έκανε το 0 – 2.
Στο 30′ ο Κατσαρής εκτέλεσε φάουλ και ο Καλημέρης σηκώθηκε πιο ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 0 – 3.
Στο 70′ ο Αντωνιάδης εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και ο Καπέσιος που ακολουθούσε τη φάση με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

|Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Καλκαβούρας, Λέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΡΦΕΑΣ: Θέμελης, Μίλο (36′ Τσικούρης), Παπαδιός (46′ Αντωνιάδης), Μαλανδρής, Τασακίρης, Λόσσε, Σβέρκος, Αυγουστάκης, Ντουρμισλάρι, Καπέσιος (33′ Γιαννόπουλος), Μαγιόγλου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης, Αδάμος (46′ Θεοδώρου), Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής, ΠουλάΪ (62′ Πόλο), Καλημέρης, Ζωάννου (51′ Πλαγγέντης), Κωστάκης (81′ Λεσιόβας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments