Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανανέωσε ο Τσαραπατσάνης

Ανανέωσε ο Τσαραπατσάνης

0
DSC01338
Dodekanisos
Ο Κώστας Τσαραπατσάνης ήταν ο τερματοφύλακας που βρισκόταν στην λίστα του Γιάννη Μανούσογλου προς ανανέωση και η διοίκηση είχε κάνει την πρόταση της εδώ και μερικές ημέρες για να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Α.Ο Δικαίου.
Οι «κυανόλευκοι» σε αντίθεση με την περίπτωση του Καραμούτα, στον οποίο δεν ανακοίνωσαν επίσημα ότι δεν υπολογίζεται και το έμαθε απ’ τα δημοσιεύματα, είχαν μιλήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τον Κώστα Τσαραπατσάνη για να βρουν τον τρόπο να παραμείνει στον σύλλογο.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας που έχει πανηγυρίσει μάλιστα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με Ανταγόρα, Α.Ε Κω και Α.Ο Δικαίου, ζήτησε λίγο χρόνο για σκεφτεί την πρόταση που του έγινε και τελικά το απόγευμα της Πέμπτης απάντησε θετικά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι απ’ την στιγμή που «έκλεισε» ο Τσαραπατσάνης ο Α.Ο Δικαίου θα κινηθεί για έναν ακόμη τερματοφύλακα εκτός νησιού ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Κώστας Τσαραπατσάνης δήλωσε στο giafkasports.gr:
«Μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του Α.Ο Δικαίου αποφάσισα να πω το ναι και έτσι συνεχίζω στην ομάδα για δεύτερη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα καταφέρουμε και στην Δ’ Εθνική».

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments