Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Κλεάνθη

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Κλεάνθη

0
kleanthis_endekada
Dodekanisos

Διαμαρτύρεται ο Κλεάνθης για τη διαιτησία του διεθνή Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας με τον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:
«Μετά και την τελευταία κακή διαιτησία του κ. Σιδηροπούλου στον αγώνα της ομάδα μας με τον Φοίβο Κρεμαστής το ποτήρι ξεχείλισε …μάλλον το ότι δεν βγήκαμε μέχρι σήμερα να διαμαρτυρηθούμε για τις κακές διαιτησίες εναντίον της ομάδα μας που σε κάποιους μας στέρησαν βαθμούς (Άρης Αρχάγγελου ) και σε κάποιους άλλους όχι( Ηρακλής Μαριτσών ) κάποιοι το έλαβαν ως αδυναμία.
Την διαφορετική άποψη που έχουμε για τον αθλητισμό να μην την λαμβάνεται ως αδυναμία ,οι πρακτικές φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης δεν ανήκουν στην αθλητική μας νοοτροπία.
Ότι εδώ και χρόνια δεν έχουμε απασχολήσει την Ε.Π.Σ.Δ. και τα όργανα της το θεωρούμε τιμή για το σύλλογο μας.
Προκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο και τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ.Δ. να δουν όλα τα βίντεο με τους αγώνες της ομάδα μας και να μας πουν που ευνοηθήκαμε .Έφτασε η ώρα να σταματήσει αυτή η κακοήθεια ότι η ομάδα μας έχει την εύνοια της διαιτησίας, είμαστε εκεί γιατί το αξίζουμε , αλλά μάλλον σε κάποιους δεν  άρεσε και πολύ ότι ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ είναι πρώτος και άρχισαν να τον πολεμούν με πλάγια και υπόγεια μέσα ,τους τρόμαξε…..?
Όσο αφόρα τους ψιθύρους που έγιναν δημοσιεύματα ότι η ομάδα μας  ευνοείτε από την διαιτησία διότι στην επιτροπή ορισμού είναι ο κ.Σταυριανός Νικόλαος ο όποιος κατάγεται από το Παραδείσι και ο αδελφός του είναι εδώ και πολλά χρόνια προπονητής του συλλόγου μας ( έψαχναν δε ακόμη να επικαλεστούν το ασυμβίβαστο ότι ο αδελφός του είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας ώστε να εξωθήσουν τον .Σταυριανό Νικόλαο σε παραίτηση από το αρμόδιο όργανο ) ,έχουμε να τους πούμε ότι όλοι από κάπου κατάγονται αλλά  αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό να κατέχεις οργανική θέση στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Ότι δεν βγήκαμε μέχρι σήμερα   να δηλώσουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα ,δεν σημαίνει ότι δεν το θέλουμε η δεν το αξίζουμε  ,ο Κλεάνθης έχει ισχυρή διοίκηση , ισχυρή ομάδα και πάρα πολλούς  υπερήφανους φιλάθλους και απαιτούμε δίκαιη  μεταχείριση.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments