Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ανακοίνωσε τους τέσσερις αρχηγούς της η ΠΑΕ Διαγόρας

Ανακοίνωσε τους τέσσερις αρχηγούς της η ΠΑΕ Διαγόρας

0
Οι τέσσερις αρχηγοί του Διαγόρα για την περίοδο 2021-2022 μαζί με τον προπονητή τους. Από αριστερά, οι Γιώργου, Ρουγκάλας, Θεοδοσιάδης, Μουμίν και Κουιρουκίδης.
Dodekanisos

Τους αρχηγούς του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο Διαγόρας. Αναλυτικά: “Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων εντός έδρας αγώνων, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 στις 4μ.μ. με την ΑΕ Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την τετράδα των αρχηγών της ομάδας του Διαγόρα για την περίοδο 2021-2022. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Ρουγκάλα (1ος αρχηγός), Χουσεΐν Μουμίν (2ος), Γιάννη Γιώργου (3ος) και Μιχάλη Κουιρουκίδη (4ος), στους οποίους η Διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.
-Η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα του Κυπέλλου συνεχίζεται κανονικά, με τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να καταστρώνει τα πλάνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.
-Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με το 20χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Λεωντσάκο. Οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη. Του εύχεται καλή συνέχεια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments