Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αναγέννηση: Παραμένει και του χρόνου ο Μιχαλάκης

Αναγέννηση: Παραμένει και του χρόνου ο Μιχαλάκης

0
Dodekanisos

Με τον Φιλήμονα Μιχαλάλη θα πορευτεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όπως όλα δείχνουν η Αναγέννηση Έμπωνας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δυο πλευρές είναι απόλυτα επιτυχημένες για τη συνεργασία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα παραμείνουν μαζί και του χρόνου.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που έκανε στο news12 ο ίδιος ο προπονητής για την χρονιά που ολοκληρώθηκε και η Αναγέννηση κέρδισε την άνοδο της, τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένος. Το πρωτάθλημα ήταν το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Υπήρχαν πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και στη Β’ Κατηγορία. Ήταν μια δύσκολη χρόνια γιατί όταν ξεκινήσαμε δεν ήταν πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα. Παράλληλα δεν είχαμε και το γήπεδο μας. Ήταν μια μεταβατική χρονιά για την Αναγέννηση. Μπήκε μια διοίκηση που αποτελείται από προσγειωμένους παράγοντες και είπαμε ότι βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε το γήπεδο μας. Θέλαμε επίσης να παίξουν πολλά μικρά παιδιά. Έτσι και έγινε. Έγινε μια ομάδα που έβγαζε υγεία σε όλους τους τομείς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments