Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αν έχεις Γεωργαλλή…

Αν έχεις Γεωργαλλή…

0
Dodekanisos

Από την …κόλαση στον Παράδεισο πήγε ο Ηρακλής! Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα άφηνε δυο πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο της απέναντι στον Διγενή Κοσκινού, κατάφερε μια …ανάσα πριν από το φινάλε να πετύχει γκολ με πέναλτι και να πάρει έτσι το «τρίποντο».

Σκόρερ, ποιος άλλος, ο Αντώνης Γεωργαλλής ο οποίος έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και δεν λάθεψε με αποτέλεσμα να κάνει το 1 – 0 και να δώσει την ευκαιρία στον Ηρακλή να πάρει μια άκρως αγχωτική νίκη στο 95’. Η εσχάτη των ποινών η οποία κερδήθηκε μετά από μαρκάρισμα του Μανωλάγκα στον Παφιάκη, αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας τους δεν έκανε κάτι αντικανονικό. Ο Διγενής μάλιστα, «φωνάζει» για μια φάση πολύ νωρίτερα (στο 49’) όπου ζήτησε πέναλτι μετά από ένα μαρκάρισμα πάνω στον Μοσκιού ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος. Ο διαιτητής όμως είχε αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μέτριο. Η μπάλα …ταλαιπωρήθηκε στις περισσότερες των περιπτώσεων στον χώρο της μεσαίας γραμμή. Ο Ηρακλής είχε μεν μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως μπόρεσε και δημιούργησε δυο πολύ καλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Παπαδημήτρη και στην επανάληψη, απείλησε περισσότερο με κάποια σουτ τόσο του Γεωργαλλή όσο και του Λερογιάννη. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα περισσότερο.

Στο νοσοκομείο ο Μπιλιάς
Το πιο μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Μπιλιά. Ο παίκτης χτύπησε γόνατο με γόνατο με αντίπαλο του και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος (34’ λ.τ. Μπιλιάς, 81’ λ.τ. Αναγνώστου), Λερογιάννης, Κούρος (98’ Χ. Βασιλώττος), Σπάρταλης, Γεωργαλλής (97’ Λενιού)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Σκούμπρος (41’ Σκούμπρος), Χουτεσιώτης, Μαίλης, Κώτης, Κετσές, Πατσιαούρας, Μικκιού, Χατζηνικόλας (82’ Νίκας), Θαρρενός (65’ Κυρίτσης), Διακάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments