Αρχική Videos Άμεση έξοδο από τον Π.Ο.Υ. ζητάει πρώην βουλευτής των ΗΠΑ

Άμεση έξοδο από τον Π.Ο.Υ. ζητάει πρώην βουλευτής των ΗΠΑ

0

Την αποχώρηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ζητάει μια πρώην Βουλευτής από την Μινεσότα. Πρόκειται για την Michele Bachmann η οποία εξήγησε την τοποθέτηση της λέγοντας πως ο ΠΟΥ πλησιάζει στην εγκαθίδρυση μιας διακυβέρνησης στα κράτη μέλη η οποία δεν θα έχει να κάνει μόνο με υγειονομικούς σκοπούς.

«Το σύστημα διαβατηρίων εμβολίων δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για επιτήρηση, παρακολούθηση και ιχνηλάτηση των ταξιδιών, αλλά και για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης ενός ατόμου με αποφάσεις και εντολές που λαμβάνονται από τον ΠΟΥ. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και πλησιάζει πιο γρήγορα από ό,τι μπορεί να καταλάβει κανείς», είπε η Bachmann, χτυπώντας ουσιαστικά ένα καμπανάκι κινδύνου αναφορικά με την επόμενη ημέρα.

«Οι εξουσίες που οραματίζονται θα καλύπτουν τομείς όπως το περιβάλλον, το ρατσισμό, τη φτώχεια και την κλιματική αλλαγή. Οι εξουσίες είναι τόσο ευρείες, και είναι γραμμένες με τέτοιο γραφειοκρατικό τρόπο, που ουσιαστικά  δίνεται στον ΠΟΥ απεριόριστη εξουσία σ έναντι όλων των κρατών μελών του».

Η Μπάκμαν, που είναι τώρα κοσμήτορας της Σχολής Διακυβέρνησης Robertson στο Πανεπιστήμιο Regent στη Βιρτζίνια, ήταν εκπρόσωπος των ΗΠΑ για την 6η Περιφέρεια του Κογκρέσου της Μινεσότα από το 2007 έως το 2015, καθώς και υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές το 2012.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments