Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αξιέπαινη προσπάθεια !

Αξιέπαινη προσπάθεια !

0
magafas_giorgos
Dodekanisos
Στην 334η θέση του Μαραθωνίου της Αθήνας, κατετάγη τελικά ο Γιώργος Μαγκαφάς!
Φυσικά, πρόκειται για μια θέση που ίσως πολλοί την θεωρήσουν ως «αποτυχία»! Αλλά, ωστόσο, αν κανείς λάβει υπόψιν του το γεγονός, ότι ο Γιώργος Μαγκαφάς συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, και μάλιστα με την παρουσία 8.500 και πλέον αθλητών, αλλά και με κάποια προβλήματα υγείας που του παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή, τότε όχι μόνο δεν μπορεί να θεωρηθεί η θέση αυτή ως αποτυχία αλλά αντίθετα σαν μια αρκετά καλή θέση που, βεβαίως, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.
Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός, ότι ο Ροδίτης αθλητής, των δρόμων μεγάλων αποστάσεων, στη μισή περίπου διαδρομή, βρισκόταν ανάμεσα στους 100 πρώτους!
Αλλά, στη συνέχεια, λίγο τα προβλήματα υγείας, λίγο η έλλειψη εμπειρίας, καθώς επίσης και λόγω του ότι δεν ήταν αρκετά καλά προετοιμασμένος για μια τέτοια μεγάλη απόσταση, τον περιόρισαν στην 334η θέση.
Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις  του στην ισιοσελίδα CityofPetaloudes.gr ανέφερε ότι, «για μένα, αυτό που μπορώ να “κρατήσω είναι η θαυμάσια εμπειρία που απέκτησα, κι αυτή η καταπληκτική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή τόσων πολλών αθλητών.
Ελπίζω πως αργότερα σε κάποια άλλη παρόμοια αθλητική εκδήλωση να τα πάω καλύτερα».

Πηγή: CityofPetaloudes.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments