Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ακόμα μια επένδυση στο μέλλον!

Ακόμα μια επένδυση στο μέλλον!

5
kiotou nikos
Dodekanisos

Μια ακόμα επένδυση στο μέλλον έκανε ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» απέκτησαν και τον Νίκο Κιόττου (στη φωτογραφία στο μέσο) ο οποίος κατάγεται από τις Καλυθιές αλλά μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στην ομάδα Κ17 της Καλλονής Μυτιλήνης. Ο Κιόττου αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ο ίδιος σε έγγραφή δήλωση που έκανε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου του Ιάλυσου, ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην πιο μεγάλη και πιο οργανωμένη ομάδα του νησιού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ιάλυσο. Από δω και πέρα δεν χρειάζονται λόγια μόνο έργα μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
daskalos
daskalos
9 years ago

re paidia iremiste,ola ta mathitoudia mou peirate….pame ialysara gera to topiko einai konta ksana.vlakes

φιλαθλος κκκ
φιλαθλος κκκ
9 years ago

φιλε δασκαλε ολες οι αποψεις είναι σεβαστες,η δικεια μου αποψη είναι ότι αν ο ΙΑΛΥΣΟΣ παρει τα όλα τα ταλεντα της δωδεκανισου ,πραγμα που μπορει να το κανει(παιζει σε εθνικη κατηγωρια)νομιζω ότι βαδιζει σε σωστο δρομο,οσον αφορα τον ΚΙΟΤΤΟ ,νομιζω ότι είναι από τους καλυτερους 98 ρηδες του νησιου .

g rodos
g rodos
9 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
ΤΑ 16ΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ? Η ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?
ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑ Κ-20 ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

kathigitis
kathigitis
9 years ago

o ialysos filathle kai sygekrimena o proedros tou mazevei ola ta anilika amoustaka paidia giati exei tin stiriksi tou marinaki kai tin exei sigouri tin katigoria opos kai o gayros to protathlima ellados.ftino mpatzet ola apo xorigies kai tzapa magkas.tou xronou pali topiko

scorpions
scorpions
9 years ago

[quote name=”daskalos”]re paidia iremiste,ola ta mathitoudia mou peirate….pame ialysara gera to topiko einai konta ksana.vlakes[/quote]
Daskalos tis lamakias eisai…ante kompleksike…