Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνες στίβου στην Κάλυμνο

Αγώνες στίβου στην Κάλυμνο

0
stivos empodia
Dodekanisos

Το Σαββάτο 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Κάλυμνο αγώνες στίβου για τις αναπτυξιακές ηλικίες (ΠΠ/ΠΚΒ’), στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που έχει υιοθετηθεί από τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών.
Πάνω από εκατόν εξήντα (160) αθλητές κ αθλήτριες από δωδεκανησιακά σωματεία από τα νησιά Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη κ Ρόδο θα βρεθούν στο νησί της Καλύμνου και θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες, ύστερα από αρκετούς μήνες.
Ο Δήμος Καλυμνίων (ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου) θα μεριμνήσει για τη διαμονή και διατροφή και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τη μετακίνηση και προβολή της εκδήλωσης (έντυπο υλικό-αφίσες κλπ).
Οι Αθλητικές αποστολές θα φθάσουν το Σαββάτο μεσημέρι (17/10) με το πλοίο και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30μ.μ.
Η επιστροφή των αθλητικών αποστολών θα γίνει τη Κυριακή το μεσημέρι από την Κάλυμνο πάλι με το πλοίο.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αφιερώνει τους αγώνες αυτούς στη μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη, επί χρόνια προέδρου του Α. Σ. ΚΑΖΩΝΗ Καλύμνου και αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.
Η οικογένεια του Θεόφιλου Κλωνάρη θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του τη Κυριακή το πρωί με τη παρουσία μελών της ΕΑΣ και εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων.
Στους αγώνες θα παραστεί και ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κος Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε μαθητής του εκλιπόντος, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments