Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αγώνας επίδειξης με αμαξίδιο

Αγώνας επίδειξης με αμαξίδιο

0
karotsi afisa
Dodekanisos

Με την παρουσία δεκάδων παιδιών από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, θα γίνει αύριο το μεσημέρι (13:00) ο αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας. Οι αθλητές της ομάδας μας θα δώσουν το «παρών» και παράλληλα θα παίξουν έτσι ώστε όλα τα παιδιά να ενημερωθούν για το μπάσκετ με αμαξίδιο. Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ηλίας Βασιλειάδης και ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προσκαλεί όλο τον κόσμο στο «Βενετόκλειο» για να γνωρίσει το άθλημα μπάσκετ με καρότσι.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία είναι μόνο η αφορμή για να εκφράσω τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μου. Θαυμασμό για τους ανθρώπους αυτούς, που καθημερινά αγωνίζονται για να ξεπεράσουν τα όριά τους και στην μάχη αυτή βγαίνουν πάντα νικητές! Θαυμασμό για το διαρκές παράδειγμα και το ανεκτίμητο μάθημα που δίνουν με την στάση ζωής τους, σε όλη την κοινωνία
Ο σεβασμός είναι το λιγότερο που τους οφείλουμε . Σεβασμός και στήριξη για την υλοποίηση όλων εκείνων των δράσεων και των δομών που διασφαλίζουν και κατοχυρώνουν την ισότιμη συνύπαρξη, χωρίς διακρίσεις. Σαν πρόεδρος του Γ. Σ. Δωδεκάνησος, είμαι υπερήφανος και συγκινημένος για την στάση ζωής, τις επιδόσεις και τις σημαντικές διακρίσεις μιας ομάδας που έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό της τη λέξη «αδύνατον». Η δύναμη της θέλησής τους τα κάνει όλα δυνατά! Η δική τους προσπάθεια τιμά τον τόπο μας, τιμά όλους εμάς, για το επίπεδο πολιτισμού της κοινωνίας μας. Είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.
Σας καλώ όλους στην επίδειξη μπάσκετ με αμαξίδιο στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:00 στο Βενετόκλειο ( κλειστό γήπεδο μπάσκετ). Σας καλώ να δείξουμε με το χειροκρότημά μας τον θαυμασμό, την ευγνωμοσύνη και την στήριξή μας στα παιδιά της ομάδας σε όλα όσα εκφράζουν και για όλα τα δυνατά μηνύματα που στέλνουν μέσα από τους αγώνες και τις επιτυχίες τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments