Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αγκάθι τα επαγγελματικά για Πεταυράκη

Αγκάθι τα επαγγελματικά για Πεταυράκη

0
Dodekanisos

Ο αρχηγός του Διαγόρα Τσαμπίκος Πεταυράκης βρίσκεται στην «κυανέρυθρη» ομάδα από τον καιρό που έμαθε να κλωτσάει την μπάλα και εκεί βέβαια ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Η επιθυμία του είναι να συνεχίσει και στην Γ΄ Εθνική μαζί με τον Διαγόρα, όμως υπάρχει ένα αγκάθι που ονομάζεται επαγγελματικά.

Είναι ο μεγάλος προβληματισμός του αρχηγού καθώς θέλει να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες του «γηραιού» και η διοίκηση με το τεχνικό τιμ να υπολογίζουν σε εκείνον όπως και στους συμπαίκτες του.

Εκτός από την αγάπη του για τον Διαγόρα, ο Πεταυράκης,  διακρίνεται και για το φιλότιμο του και πάντα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι σε όλους.

Το επαγγελματικό ξεκίνημα που έκανε ο έμπειρος παίκτης συνέπεσε με την παρουσία του Διαγόρα στην Γ΄ Εθνική και η μοναδική «διαφωνία» που υπάρχει μέσα του είναι αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά. Με την διοίκηση του «γηραιού» τα έχει βρει σε όλα και από τον ίδιο εξαρτάται πλέον πως θα τα προγραμματίσει την δουλειά και την παρουσία του στην ομάδα. Θεωρώ πως το αγωνιστικό πείσμα που τον διακρίνει θα του δώσει λύσεις, ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στην αγαπημένη του ομάδα, στο νέο και δύσκολο πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments