Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Άγγιξε” τη νίκη ο ΑΟ Φαληρακίου, “φωνάζει” για τη διαιτησία

“Άγγιξε” τη νίκη ο ΑΟ Φαληρακίου, “φωνάζει” για τη διαιτησία

0
Dodekanisos

Πολύ κοντά στο να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στο γήπεδο (έχει και μια στα χαρτιά με τα Ελάφια), βρέθηκε ο ΑΟ Φαληρακίου αλλά δεν τα κατάφερε καθώς έμεινε στο 3 – 3 στο γήπεδο των Καλυθιών με τον ΠΑΣ Ασκληπειού, σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι έχοντας και πάλι σε μεγάλη ημέρα τον Βιτσέντζο ο οποίος σημείωσε άλλο ένα χατ τρικ, προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ αλλά δέχθηκε τελικά την ισοφάριση στο 85′ με ένα πέναλτι το οποίο αμφισβητούν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από τα 11 βήματα στο 24′ με τον Γιώργο Συμεωνίδη (και για αυτό το πέναλτι η ομάδα του Φαληρακίου έχει παράπονα) αλλά στο 35′ ο Βιτσέντζος έκανε το 1 – 1 και στο 53′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2 – 1. Ο Λυκοπάντης έκανε στο 56′ το 2 – 2 όμως ο Βιτσέντζος συνέχισε το σερί του και στο 64′ έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ (3 – 2). Τελικά στο 85′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΑΟ Φαληρακίου και ο Γιώργος Συμεωνίδης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Φαληρακίου
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή ο ΑΟ Φαληρακίου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
“ΣΤΟ VIA PIAZZA ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ,ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΟ,ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ VIA PLAZZA!! ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ !!! ,ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΔΕΣΠΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ!!!ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ,Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments