Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ Ουπς … το ξέχασες;

ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ Ουπς … το ξέχασες;

0
Dodekanisos

Πρώτες βοήθειες από μια γυναίκα…

Άνδρες ως γνωστόν ξέρετε πως ότι και να πείτε για την ημέρα αυτή εγώ μαζί σας θα είμαι καθώς και εγώ με την σειρά μου πιστεύω πως δεν χρειάζεται μια μέρα τον χρόνο για να αποδείξετε πόσο αγαπάτε το άλλο σας μισό. Εκτός αν δεν δίνετε και ιδιαίτερη προσοχή στο έτερον ήμισυ και περιμένει πως και πως αυτήν την ημέρα για το κάτι παραπάνω.  Η δική της σκέψη όμως είναι ΜΙΑ!!!

Γράφει η Νατάσσα Κούλλαρου

«Αν μπορεί να θυμάται πόσο έληξε το ματς τελικού κυπέλου 1971-1972 μεταξύ Φοίβου Κρεμαστής και ΑΟ Αλεξανδρούπολης, με ποιον παίζουν την 28η αγωνιστική, και εκείνη την επική φάση στο …τάδε λεπτό του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο οπου ο Δελαπόρτας πλάσαρε εξαιρετικά και σημείωσε το γκολ του αγωνα, ας θυμηθεί να μου αγοράσει έστω ένα λουλούδι του Αγίου Βαλεντίνου, κι ας μην πιστεύει καθόλου στην εν λόγω γιορτή!
Παρόλα αυτά για να γλιτώσεις από μουρμούρες που σίγουρα θα δημιουργηθούν εκείνη την μέρα καλό είναι να αποφύγεις το ποιο συχνό λάθος από την στιγμή που………. «Ούπς το ξέχασες»
…Είχες προπόνηση, είχες το μυαλό σου στην επόμενη αγωνιστική, είσαι ξεχασιάρης αλλά εκείνη ντύνεται και στολίζεται κι εσύ καταλήγεις να ξεχάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Μέγα λάθος: Είναι πρόβλημα επειδή κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμη-θείς να της πεις χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν πάλι ξεχάσεις εντελώς τη μέρα, εκεί ξεκινά να αναρωτιέται γιατί δεν το θυμήθηκες, γιατί δεν αξιο-λόγησες πόσο σημαντική είναι για εσένα, αν αγαπάς άλλη και «χίλια άλλα δυο φίδια στο μυαλό».
Οι πρώτες βοήθειες: πάνω από το 75% των γυναικών σε όλο τον κόσμο παραδέχεται πως ακόμα και ένα μήνυμα με γλυκά λόγια είναι αρκετό για να δείξει ένας άνδρας πως τις σκέφτηκε την ημέρα αυτή ή ακόμα και ένα λουλούδι!

Άλκης Καραγιάννης, ο …ειδικός!
Για το λόγο αυτό επισκεφθήκαμε το Ανθοπωλείο SMART AND FLOWERS που βρί-σκετε στην οδό Kοδριγκτώνος 32 και μιλήσαμε με τον Άλκη, Καραγιάννη όπου κάθε χρόνο κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες με μεγάλη ποικιλία σε προσιτές τιμές σε πολλά σχέδια και χρώματα με αποκορύφωση το κόκκινο που επικρατεί λόγω της ημέρας. Μια όμορφη σύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα αποτελεί σίγουρα ό,τι καλύτερο για την ημέρα αυτή!
To ανθοπωλείο SMART AND FLOWERS έχοντας εμπειρία χρόνων στο χώρο των λουλουδιών εξειδικεύεται στις αποστολές λουλουδιών στο νησί αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με ένα τηλέφωνο στο 2241020073 και 6945 790010!
Η αγάπη του Άλκη για τα λουλούδια, η εμπειρία, το μεράκι και η φαντασία χαρακτηρίζουν τη δουλειά του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments