Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Ποντικούς” στο Δημοτικό Στάδιο καταγγέλλει η Θύελλα Ραφήνας

“Ποντικούς” στο Δημοτικό Στάδιο καταγγέλλει η Θύελλα Ραφήνας

0
Dodekanisos

Την ύπαρξη “ποντικών” στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής καταγγέλλει η Θύελλα Ραφήνας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Απότομα κόπηκαν τα γέλια των «Λιγνιτωρύχων» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Καθώς η ομάδα βρισκόταν στο αεροδρόμιο δύο εκ των μελών της αποστολής διαπίστωσαν την απουσία χρημάτων από τα πορτοφόλια τους.

Ειδικοί δεν είμαστε αλλά ίσως κάποιοι «ποντικοί» τρύπωσαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στα αποδυτήρια της Θύελλας στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και αφαίρεσαν με άνεση χρήματα από τις τσάντες.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων συμπερασμάτων, το ατυχές περιστατικό δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση, ούτε αποτελεί μομφή προς την διοίκηση του Διαγόρα, που και κλειδιά των αποδυτηρίων μας παρέδωσαν και παράπονα από την φιλοξενία δεν έχουμε.

Παραθέτουμε απλώς τα γεγονότα προς γνώση και συμμόρφωση, αφού οι επιτήδειοι θα επιχειρήσουν ξανά με την πρώτη ευκαιρία, εκθέτοντας κατά κάποιο τρόπο την ιστορική ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments