Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αν και “γυμνή”, βασίλισσα!

Αν και “γυμνή”, βασίλισσα!

0
DSC01131
Dodekanisos
O Eθνικός μπήκε στη “φωλιά” του Απόλλωνα δείχνοντας τα δόντια του, όμως αυτό δεν έφτανε για να τον “δαγκώσει” αφού του έκανε δώρο το πρώτο γκολ δίνοντας του συνάμα τη ψυχολογική ώθηση και για δεύτερο.Oι παίχτες του Εθνικού μέχρι το 27΄είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως σε μια άτυχη στιγμή έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων σημειώνοντας αυτογκόλ και δίνοντας  με αυτό τον τρόπο τη ψυχολογία στους αντιπάλους να τους πιέσουν ψηλότερα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν , πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Καντιμοίρη να είναι μόνιμη απειλή μπροστά έβαλαν και δεύτερο γκολ, διατηρώντας το 2-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, χάνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη ψηλότερα. Όσον αφορά το διαιτητικό τρίο σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά , χαρίστηκε βέβαια σε μερικές περιπτώσεις πράγμα που συμβαίνει ουκ ολίγες φορές στα πλαίσια του να περιορίσουν τα σφυρίγματα και να παιχτεί ποδόσφαιρο , όπως χαρίστηκε και τη στιγμή του 67′ όταν είδε τον ο Μπαϊρακτάρης Μ. να κλωτσάει  με δύναμη τη μπάλα βγαίνοντας ως αλλαγή. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η απουσία του Αρχοντούλη ήταν σίγουρα αισθητή στον αγωνιστικό χώρο για τους γηπεδούχους ,αλλά ευτυχώς δεν τους στοίχισε τη νίκη βρίσκοντας στήριγμα στον Καντιμοίρη και πιάνοντας κορυφή “γυμνή”.

Φάσεις/γκολ
3′ Στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Καραγιάννη πέρασε το δυνατό διαγώνιο σουτ του Μακαρούνα έξω από την περιοχή.
18′ Ο Πλύγκος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μαυρομούστακος με προβολή προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα , χωρίς όμως αποτέλεσμα λόγω επέμβασης του Λουτριώτη.
27′ Ο Λυριστής βρέθηκε απέναντι από τον Καραγιάννη και αμαρκάριστος πλάσαρε άουτ.
35′ Ο Μαυρομούστακος ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και ο Πάλλας έβαλε το πόδι του για να διώξει τη μπάλα η οποία πέρασε από κάτω από τα πόδια του Λουτριώτη και κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, 1-0.
37′ Ο Καντιμοίρης από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
39′ Ο Μουτσοντέμι τροφοδότησε με κάθετη τον Δημητρά που έκανε το σουτ από κοντά , με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
62′ Μετά από συνδυασμό Μαυρομούστακου – Δημξτρά ο  Καντιμοίρης ανενόχλητος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
65′ Στο οριζόντιο δοκάρι βρήκε η κεφαλιά του Φυλακούρη από κόρνερ του Καντιμοίρη.
70′ Ο Καντιμοίρης πάρασε στον Μουτσοντέμι και ο Δημητράς με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη.
73′ Ο Δημητράς έφυγε μόνος από δεξιά βρέθηκε μόνος με το τέρμα και βλέποντας τον Καντιμοίρη να ανεβαίνει πάσαρε στο κέντρο ,με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να κοντράρει σε πόδια και να χάνεται.
88′ Ο Κουκουτσέλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η μπάλα αφού πέρασε από διάφορα πόδια , στρώθηκε στον Μακαρούνα που έκανε γυσριστό σουτ το οπίο αποσόβησε ο Κραγιάννης πέφτοντας στη σωστή πλευρά.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καντιμοίρης, Συμεωνίδης , Μουτσοντέμι ,με τον νεαρό Δελληγιάννη να αφήνει καλές εντυπώσεις για όσο αγωνίστηκε. Ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Μακαρούνας, Λυριστής και Μπαϊρακτάρης Μ.

Καλή σε γενικές γραμμές η διατησία του Παπαγιαννίδη με βοηθούς τους Λάζο και Δουλγέρη.

Aπόλλων Κ.: Καραγιάννης, Μαυρομούστακος(62′ Σταυρής), Κίτσος, Φυλακούρης, Δημητράς, Χατζηγεωργίου, Ορφανός Α.( 79′ Δελληγιάννης), Μουτσοντέμι, Πλύγκος, Συμεωνίδης(83′ Αλαχούζος)

Εθνικός Α.: Λουτριώτης, Φλεβάρης(72′ Φιάμπολης), Μπαϊρακτάρης Μ.(67′ Γκάιδας), Φραντζής, Νικολάου Χ.(62′ Καρτάλης), Αντωνούρης, Κουκουτσέλας, Πάλλας, Μπαϊρακτάρης Η., Μακαρούνας, Λυριστής.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments