Vinkmag ad

Ευρωπαϊκή Ένωση και διατροφή: Αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, τι θα κάνουμε;

Ακόμα μια φορά, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλλει αποφάσεις που αφορούν τη ζωή και την υγεία των πολιτών, χωρίς καν να τους ρωτήσει. Από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, επιτρέπεται η χρήση σκόνης αλευροσκούληκα σε τρόφιμα όπως ψωμί, κέικ και τυροκομικά προϊόντα, με ποσοστό που μπορεί να φτάσει έως και 4%. Αναρωτήθηκε ποτέ η Ε.Ε. αν οι πολίτες θέλουν να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους; Ζήτησε τη γνώμη των ευρωπαϊκών λαών για αυτή την ξαφνική και ύποπτη αλλαγή; Η απάντηση είναι προφανής: Όχι! Γιατί λοιπόν επιβάλλεται μια τέτοια απόφαση και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;

Προηγούμενο

«Πούτιν, έλα να κάνουμε μια συμφωνία!», το μήνυμα του Ζελένσκυ στην Μόσχα

Επόμενο

Γ’ Εθνική: Κυριακή η Ρόδος στη Μύκονο, Δευτέρα ο ΑΕΡΑ με τον Μιλτιάδη

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή