Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνεχίζουν μέχρι νεοτέρας…

Συνεχίζουν μέχρι νεοτέρας…

1
xatzinikitas_karampis
Dodekanisos
Δεν θα αναστείλει την λειτουργία του ο Ιάλυσος –τουλάχιστον προς το παρών- όπως ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα) και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Πάντως αφήνει ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να το πράξει αργότερα, εάν και εφόσον δεν δικαιωθεί από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ στην έφεση που θα κάνει. Το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:
«Μετά από απαίτηση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των φιλάθλων καθώς και των γονέων των παιδιών των Ακαδημιών μας για επανεξέταση της στάσης μας, για την άδικη απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΔ, το δ.σ. με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου ώστε να εξαντληθεί κάθε νόμιμη πιθανότητα, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα να προσφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Μετά το τελικό αποτέλεσμα να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή θα αναστείλει την λειτουργία του συλλόγου.»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
IALISOS
IALISOS
12 years ago

proedra emeis oi perisoteroi mikroi kai megaloi SAGAPAME KAI SE STIRIZOYME akoma kai ean se anagasoyn ta lamogia na ta paratiseis emeis pali tha se stirizoyme XATZINIKITA