Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Σαρωτικοί οι Νέοι του Κλεάνθη

Σαρωτικοί οι Νέοι του Κλεάνθη

1
7
Dodekanisos
O ομάδα των Νέων του Κλεάνθη κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-0 τον Κλεόβουλο Λίνδου, μια ομάδα που δεν έκανε καν προετοιμασία καθώς μόλις χθες οι διοικούντες μπόρεσαν να μαζέψουν τα παιδιά στο γήπεδο.Το παιχνίδι ήταν μονόλογος από το ξεκίνημα αφού η αντίπαλη ομάδα δεν είχε να δείξει τίποτα.Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 3-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν να στέκονται καλύτερα στα πρώτα λεπτά στη συνέχεια επικεντρώθηκαν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι για να κλείσουν λίγο τη ψαλίδα στο σκορ, αφήνοντας τα μετώπισθεν αφύλαχτα και δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν άλλα τέσσερα τέρματα, δεχόμενοι βαριά ήττα με 7-0.

Φάσεις/γκολ
2′ Ξυστά από το δεξί δοκάρι πέρασε το διαγώνιο σουτ του Μεμοτσέλα από πλάγια θέση.
6′ Ο Ατσικνούδας έβγαλε γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας και  Μεμοτσέλα που βρέθηκε εκεί έκανε την κεφαλιά η οποία πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Κοκκινογένη.
7′ Στο οριζόντιο δοκάρι βρήκε το σουτ του Σορωνιάτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ατσικνούδα.
9′ Μετά από κόρνερ του Ατσικνούδα , ο Πολυμένωφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.
14′ Πάνω από τα δοκάρια έδιωξε εντυπωσιακά ο Κοκκινογένης το δυνατό σουτ του Πολυμένωφ έξω από την περιοχή.
25′ Ο Πολυμένωφ σημείωσε ένα πολύ ωραίο τέρμα με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, 0-2.
29′ Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε για ακόμη μια φορά το σουτ του Πολυμένωφ από το ύψος της περιοχής.
30′ Ο Μεμοτσέλα με πλασέ  μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3.
53′ Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Μιχαήλ να εκτελεί φάουλ από καλή θέση με τον Χατζηρίγα να το βγάζει στο παρα τσακ πηδώντας ψηλά και διώχνοντας τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα.
55′ Στην αγκαλιά του Κοκκινογέννη κατέληξε η καρφωτή κεφαλιά του Χατζησάββα μετά από σέντρα του Ατσίδη.
65′ Ο Μεμοτσέλα αφού απέφυγε με ωραίο ελιγμό τον αμυντικό του Κλεόβουλου, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοκκινογένη, 0-4.
68′ Ο Χατζησάββας με σουτ έξω από την περιοχή από πλάγια θέση έκανε το 0-5.
78′ Ο Χατζησάββας σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μεμοτσέλα που ενώ βρισκόταν σε επαφή με το τέρμα δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αφού ο Χουίρης έδιωξε σωτήρια με το πόδι στη γραμμή.
79′ Ο Πολυμένωφ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-6.
80′ Ο Σπάρταλης βγήκε τετ-α-τε με τον Κοκκινογένη έκανε το σουτ που επόκρουσε ο τελευταίος και στην επαναφορά ο Αφεντούλης βγήκε από πίσω και με καφαλιά έγραψε το τελικό 0-7.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ατσικνούδας, Ατσίδης, Χατζησάββας , Μεμοτσέλα με κορυφαίο τον Πολυμένωφ, ενώ από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Γεωργίου, Παυλακίδης.

Καλή η διατησία του Κασιώτη με βοηθούς την Κατταβενού και τον Λατσό.

Κλεόβουλος: Κοκκινογέννης, Γεωργίου, Παγώνης, Μιχαήλ, Χουίρης Α., Λάμπης, Λούκα, Διάκουλας, Παυλακίδης, Ανατσασιάδης, Σαββαΐδης. Έπαιξαν επίσης και οι Παπαϊωάννου, Κούκουρας, Χουίρης Σ., Κολιάης.

Κλεάνθης: Χατζηρίγας, Σορωνιάτης, Σπάρταλης, Ανδρέου, Ατσικνούδας, Καλαφατάς, Γρηγοριάδης, Πολυμένωφ, Μεμοτσέλα, Ατσίδης, Χατζησάββας. Έπαιξαν επίσης και οι Αφεντούλης, Παπακωσταντίνου, Κανατάς, θάνος, Ξάνθου.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kleanthis!!
kleanthis!!
12 years ago

mpravo kleanthara…!!!etsi sinexizoume!!