Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυνήγησαν την νίκη αλλά 1-1

Κυνήγησαν την νίκη αλλά 1-1

0
Dodekanisos

Μπορεί ο Διγενής και ο Άρης να πέτυχαν από ένα γκολ(1-1) στο πρώτο μέρος, όμως κατά διαστήματα παρακολουθήσαμε καλό παιχνίδι. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν καλύτερα, αφού η μπάλα είχε καλύτερη κυκλοφορία με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ιδιαίτερα καθώς έπαιζαν από το 71΄ με εννέα παίκτες.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά η νίκη ήταν θέμα γοήτρου και για τις δύο ομάδες. Δημιουργήθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ(με τον Διγενή να υπερέχει) αλλά οι ποδοσφαιριστές μόνο δύο φορές βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα καμία ομάδα να μην καρπωθεί τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς άνοιξαν το σκορ στο 15΄, όταν ο Γιαννιού τράβηξε στην περιοχή τον Μικκιού και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Διακάκης και πέτυχε το 1-0. Δύο λεπτά πριν να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο(43΄), ο Χατζηλιόντας από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Κρεκούκιας από το δεύτερο δοκάρι με πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 25΄ αποβλήθηκε ο Χατζηπέτρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 71΄ με τον ίδιο τρόπο πήγε στα αποδυτήρια ο Γιαννιού.

Διαιτησία Δουλγέρης-Λάζος-Ορφανός.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Κώτης, Χουτεσιώτης(46΄Χατζηνικόλας), Μικκιού(83΄Κούτσι), Κετσές, Τσιπιζίδης, Διακάκης, Καματερός,Μοσκιού(60΄ Νίκας), Καρπαθάκης.

ΑΡΗΣ ΑΡΧ.: Βαρέλης, Γιαννιού, Πομπού, Νικήτας, Θοδωρή(32΄Ζαρκαδούλας), Κοντόγιαννος, Κρεκούκιας(70΄Μπαϊρακτάρης), Μάλιος(83΄Γκίκας), Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος,Σακελλάρης(92΄Γιακουμάκης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments