Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στον Πλατανιά Χανίων ο Τζουανάκης

Στον Πλατανιά Χανίων ο Τζουανάκης

0
Dodekanisos

Στην ομάδα της Κ20 του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται από σήμερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σάββας Τζουανάκης.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Διγενή Κοσκινού και σίγουρα αυτή η μετεγγραφή αποτελεί σπουδαία επιτυχία για τον ίδιο, αλλά και για τους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διγενή:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του ΠΑΙΔΙΟΥ της Τζουανάκη Σάββα στην ομάδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Το Δ.Σ., οι Προπονητές και συμπαίκτες του Σάββα μας, είμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή, όπου βλέπουμε να αποδίδει καρπούς η όλη στήριξη και η πίστη μας στο παιδί αυτό, όπου μέσα και από την προσωπική του δουλεία εδώ και δύο χρόνια (χωρίς να σταματάει ούτε τις καλοκαιρινές του διακοπές αλλά ούτε ακόμα και τις μέρες των μεγάλων γιορτών της Θρησκείας μας, Χριστούγεννα και Πάσχα) ξεκινάει το ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ προς το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.
Σάββα μας, σε ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου στην Ομάδα μας, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την όλη συμπεριφορά και το ήθος το οποίο επέδειξες όλο αυτό το διάστημα που ήσουν στην Οικογένεια μας.
Σου Ευχόμαστε ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ να αργήσεις για πολλά χρόνια να επιστρέψεις ποδοσφαιρικά στο Νησί μας και να ξέρεις ότι τη μεταγραφή σου τη θεωρούμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της Διοίκησης.
Καλή επιτυχία και να απολαύσεις το Ταξίδι σου που μόλις ξεκινάει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments