Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το έκανε εύκολο ο Φοίβος

Το έκανε εύκολο ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2018 ο Φοίβος. Η ομάδα της Κρεμαστής κέρδισε εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 4 – 1 τον Διαγόρα Βατίου και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές βλέψεις τον αγώνα και κατάφεραν από νωρίς να επιβάλλουν τον έλεγχο τους. Από τα πρώτα λεπτά έκλεισαν τον αντίπαλο του στα καρέ του και αναζήτησαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Τζιβίλογλου και στο 26΄ο Στεφανίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Ο Γκινής στο 31” (με απευθείας κόρνερ) και ο Καραγεωργίου στο 50′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 και από εκεί και πέρα το μόνο που κατάφερε ο Διαγόρας Βατίου ήταν απλά να μειώσει το σκορ σε 4 – 1 με τον Παπουρδάνο (στο 71′).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Αντωνάς, Τσοπανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας,, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνοςμ Φωτεινής (55′ Ζαχαρίας), Θεοδοσίου, Φτάκλας (75′ Ορφανίδης Κ.), Τζιβίλογλου (43′ Λ.Τ. Πανταζόπουλος), Γκινής, Στεφανίδης (55′ Πεταυράκης), Ορφανίδης Ν.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Ζωάννου Μ., Καραγιάννης, Αδάμος (46′ λ.τ. Θεοδώρου), Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Πρέτσι, Κατσαρής (46′ Καμπούρης), Χαρτοφύλλης, Ζωάννου Λ. (72′ Βασιλειάδης), Χότζα (53′ Παπουρδάνος)

Ανταπόκριση Νίκος Πάττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments