Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξεκίνησαν την απόσβεση

Ξεκίνησαν την απόσβεση

0
Dodekanisos

Σημαντικό ρόλο είχαν στα παιχνίδια των ομάδων τους οι Δημήτρης Σουάνης και Λούκας Φαβάλι που δείχνουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι πως είναι ποδοσφαιριστές ανώτερων κατηγοριών.

Πολύ καλή απόδοση είχαν οι Λούκας Φαβάλι και Δημήτρης Σουάνης στα παιχνίδια με Ρόδο και Προοδευτική αντίστοιχα. Οι δύο ποδοφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν τεράστια εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο, ξεκίνησαν δυναμικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, δείχνοντας πως έχουν έρθει στο νησί για μεγάλα πράγματα.

Λούκας Φαβάλι:

O 32χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Ιάλυσου ξεκίνησε βασικός στο Κυριακάτικο ντέρμπι της ομάδας του με αντίπαλο την Ρόδο. Ο βραχύσωμος παίκτης είχε πολύ καλή παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τους “πράσινους” και βοήθησε σημαντικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στην Ρόδο λίγες μόνο μέρες και θα χρειαστεί κάποιον χρόνο ώστε να προσαρμοστεί 100% στα θέλω της ομάδας και του προπονητή του Αλέξη Αλεξιάδη.

Δημήτρης Σουάνης:

O έμπειρος επιθετικός του Διαγόρα, ο οποίος ήρθε στους “κυανέρυθρους” με σκοπό να τους ανεβάσει επίπεδο στον επιθετικό τομέα, πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την Προοδευτική. Ο Σουάνης μπήκε στο γήπεδο στο 62′ και ήταν ο παίκτης ο οποίος στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης έδωσε την νίκη στο Διαγόρα με πολύ ωραία προβολή.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments