Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμπειροι παίκτες με στόχο την άνοδο

Έμπειροι παίκτες με στόχο την άνοδο

0
rodos logo
Dodekanisos

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το News12.gr σας παρουσιάζει το νέο ρόστερ του Α.Σ. Ρόδος που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Τερματοφύλακες

 

Λεωνίδας Παναγόπουλος

 

O Λεωνίδας Παναγόπουλος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Ρόδου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος γκολκίπερ με θητεία σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Βύζα Μεγάρων, Ερμή Αραδίππου και Ιωνικό Νίκαιας πήρε την θέση του Θανάση Γεωργίου και με την εμπειρία που διαθέτει θα υπερασπιστεί τα γκολποστ των “πρασίνων”.

 

Γιώργος Κουμέντος

Ο Γιώργος Κουμέντος αποτελεί ένα παιδί γέννημα θρέμμα της ομάδας της Ρόδου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και μέσα από την σκληρή δουλειά κατάφερε να ανδρωθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας, αλλά και του Ίκαρου Καλλιθέας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο πήρε ευκαιρίες από τον πρώην τεχνικό της ομάδας και έδειξε πως μπορεί να σταθεί με απόλυτη επιτυχία στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής.

 

Εμιλιάνο Ράτζα

Ο Ράτζα είναι επίσης ένας αθλητής, ο οποίος μεγάλωσε στα σπλάχνα της ομάδας της Ρόδου. Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο τερματοφύλακα με αρκετά καλά χαρακτηριστικά, ο οποίος όμως πρέπει να δουλέψει τις ατέλειες του. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στα πρώτα παιχνίδια της Ρόδου.

 

Αμυντικοί

 

Αντρέ Μκρτσιάν

Ο 29χρονος Ελληνοαρμένιος αμυντικός είναι μια από τις επιλογές του Πάρη Ανδράλα για τα μετόπισθεν. Ο Μκρτσιάν διαθέτει εμπειρία από τα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από την Κοζάνη, την Νίκη Βόλου, την Λαμία, την Καβάλα, τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πανθηραϊκού, αλλά και της Δόξας Δράμας.

Παναγιώτης Ζώνας

Ο Ζώνας θεωρείται ένα από τα εμπειρότερα στόπερ της κατηγορίας. Ο 33χρονος ύψους 1,86 αμυντικός αποτελεί εγγύηση στην άμυνα της Ρόδου. Η εμπειρία του στα μεγάλα πρωταθλήματα είναι τεράστια, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της χώρας, μεταξύ αυτών ο Θρασύβουλος, ο Βύζας Μεγάρων, ο Αχαρναϊκός, τα Τρίκαλα και μέχρι πρόσφατα ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Ζώνας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ρόδου να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Σπύρος Αποστόλου

Ο 26χρονος Σπύρος Αποστόλου την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο. Ο παίκτης αναμένεται να δώσει πολλά στο παιχνίδι της Ρόδου, καθώς πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό.

 

 

Κωνσταντίνος Δαβρής

Ο νεαρός στόπερ (αριστερά στην φωτογραφία) ήρθε την φετινή μετεγγραφική περίοδο στο ρόστερ της Ρόδου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανιώνιο και σίγουρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα βοηθήσει την Ρόδο κατά την διάρκεια της περιόδου.

 

Σταμάτης Καντιμοίρης

Σταμάτης Καντιμοίρης… ή αλλιώς η σημαία της ομάδας. Ο έμπειρος μπακ αγωνίζεται στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2002, εκτός από την σεζόν 2008-2009 όπου μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιώς για λίγους μήνες. Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, έχει προσφέρει τα μέγιστα και αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ιστορία του συλλόγου. Ο Καντιμοίρης αναμένεται και την φετινή χρονιά να δώσει στον Πάρη Ανδράλα το 100% των δυνατοτήτων του και με την πλούσια εμπειρία του να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του.

 

Φράνς Ιμεραλιλάι

Ο Ιμεραλιλάι ανήκει τρία χρόνια στο δυναμικό της Ρόδου. Κατάγεται από την Αλβανία, όμως έχει μεγαλώσει για αρκετά χρόνια στο νησί της Ρόδου. Ο 22χρονος αθλητής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως μπακ, αλλά και ως χαφ. Πιθανότατα την φετινή αγωνιστική περίοδο θα τον δούμε να καλύπτει το αριστερό αμυντικό άκρο της ομάδας.

 

Θεόφιλος Κουρούπης

Ο 27χρονος Θεόφιλος Κουρούπης είναι μια αρκετά ποιοτική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας της Ρόδου. Είναι ένας πάικτης, ο οποίος έχει σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του και μπορεί μέσα από την εμπειρία του να ανταπεξέλθει σε αρκετές καταστάσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Εορδαϊκό, στην Κόρινθο, στα Γιαννιτσά, τον Απόλλωνα 1926, τον Ηρακλή, αλλά και τον Πιερικό.

 

Γιάννης Τσόπελας

Ο Γιάννης Τσόπελας ήρθε στα “ελάφια” από την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ έχει περάσει από διάφορες ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών και αποτελεί επιλογή του Πάρη Ανδράλα. Εκτός από την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, στην Ζάκυνθο και στην Λαμία.

 

Άκης Καμπούρης

Ο Καμπούρης αγωνίζεται στην ομάδα της Ρόδου για αρκετά χρόνια. Πρόκειται για έναν παίκτη εργαλείο, ο οποίος όποτε του ζητήθηκε ήταν εκεί με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του. Μπορεί την φετινή σεζόν να μην έχει τον χρόνο που είχε πέρσι, όμως σίγουρα όποτε κληθεί να αγωνιστεί θα δώσει και την ψυχή του για τον σύλλογο.

 

Μέσοι

 

Φαμπρίτσιο Πότσι

 

Ο Πότσι είναι ένας πολυσύνθετος μέσος, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στην φετινή Ρόδο. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πλατανιά, την ΑΕΛ, τα Χανιά, την Αγία Νάπα, τον Παναργειακό, τον Κισσαμικό και πέρσι τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Ζώνα. Ο Πότσι ήταν από τους πρώτους παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο το φετινό καλοκαίρι και με την ικανότητα την οποία διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

 

Πέτρος Δημητριάδης

Ο νεαρός μέσος ανήκει στο ρόστερ της Ρόδου από την περσινή χρονιά. Έπαιξε αρκετά παιχνίδια και έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα είναι ένας μέσος, ο οποίος έχει ενεργή συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι.

 

Μιχάλης Αυγενικού

Ο Μιχάλης Αυγενικού είναι ένα από τα βαρόμετρα της φετινής Ρόδου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στη Superlegaue φορώντας την φανέλα της Λαμίας. Εάν η απόδοση του Αυγενικού είναι η αναμενόμενη, τότε η Ρόδος θα έχει ένα πολύ ισχυρό γρανάζι στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

 

Θανάσης Πινδώνης

Ο 31χρονος Θανάσης Πινδώνης είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ πλούσιο βιογραφικό και μεγάλες δυνατότητες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καβάλα, στην Καλλιθέα, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Λάρισα, την Δόξα Δράμας και την Παναχαϊκή.

 

Ανδρέας Στάτης

Ο Ανδρέας Στάτης είναι ένας νεαρός αθλητής ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της Ρόδου από την περσινή περίοδο. Μάλιστα ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε σε αρκετά παιχνίδια των “πρασίνων” και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

 

Παναγιώτης Βολονάκης

volonakis2

Ο 21χρονος δεξιοπόδαρος Παναγιώτης Βολονάκης αποτελεί μια πολύ καλή λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Διγενή Κοσκινού, από τον οποίο μεταπήδησε στην Κ-20 του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Πλατανιά και τον ΓΑΣ Ιάλυσος, ενώ από την περσινή σεζόν φοράρει τα “πράσινα”. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης και διαθέτει αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση. Θα βοηθήσει την ομάδα του Πάρη Ανδράλα.

Σερτζίνιο

Ο 32χρονος Πορτογάλος Σερτζίνιο είναι μια από τις καλύτερες κινήσεις της Ρόδου στο καλοκαιρινό μετεγγραφικό παζάρι. Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό παίκτη, ο οποίος θα προσφέρει και γκολ στην ομάδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πιερικό, Τον Λεβαδειακό, στην Λοκομοτίβ Πλόντιβ, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την Λάρισα, την Λαμία, τα Τρίκαλα, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρωταθλητής με την φανέλα του Εργοτέλη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Λούκας Ολιβέιρα

Ο Ολιβέιρα είναι μόλις 22 ετών. Κατάγεται από την Βραζιλία και ανήκει στο δυναμικό της Ρόδου από τον Ιανουάριο. Αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και είναι αρκετά καλός χειριστής της μπάλας.

 

Νίκος Λέκκας

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Ο Λέκκας είναι 27 χρονών και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού επιθετικού. Ο παίκτης είναι αρκετά δυνατός και έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Προοδευτική, όπου και έιχε για προπονητή τον Πάρη Ανδράλα.

 

Μουσταφά Μπανγκούρα

Ο 28χρονος Αφρικανός ποδοσφαιριστής αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το ρόστερ της Ρόδου. Κατάγεται από την Σιέρα Λεόνε και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σερβικό πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει περάσει και από την Κύπρο, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ομόνοιας, της Νέας Σαλαμίνας, της Πάφου και του Απόλλωνα Λεμεσού.

 

Επίθεση

 

Μανώλης Ευγενικός

Ο Μανώλης Ευγενικός είναι ένας από τους παλαιότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό, ο οποίος μπορεί να στείλει εύκολα την μπάλα στο “πλεκτό”. Σίγουρα θα βοηθήσει τα “ελάφια” και στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Φωτο Giafkasports.gr).

 

 

Βασίλης Πάλλας

Ο Βασίλης Πάλλας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Είναι μια από της καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Ο Πάλλας διαθέτει αρκετές συμμετοχές στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Έχει αγωνιστεί στην Κοζάνη, στον Αστέρα Μαγούλας, τον Φωστήρα, την Καβάλα, τις Σέρρες, τον Καμπανιακό και τον Αγροτικό Αστέρα.

 

Μάρκο Παβίσεβιτς

 

Ο Σέρβος επιθετικός θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Είναι  ένας πολύ ικανότατος επιθετικός, ο οποίος μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Δόξας Δράμας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ερμιονίδα, τον Αχαρναϊκό και την Καβάλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments